Ugron Ákos Gábor: Az összetartás a magyar erdészek hagyományos irányelve – Erdészek a székelyekért

Székely Vágta

Az összetartás a magyar erdészek egyik hagyományos irányelve, amelynek idén, a összetartozás évében különleges csengése van” – fogalmazott Ugron Ákos Gábor erdőmérnök, a Verga Zrt. vezérigazgatója az Erdő-Mező erdészeti portálnak, amikor arra kértük, hogy mondja el, miért tartja fontosnak, hogy aláírásával támogassa a Székely Nemzeti Tanács európai polgári kezdeményezését a nemzeti régiók védelméről. A szakember családja Székelyföldről származik, így nem véletlen, hogy az elsők között írta alá a petíciót. Az Erdő-Mező cikksorozatban hívja fel a szakma figyelmét a nemzeti összefogás fontosságára.

Az erdész barátság része a nemzeti összetartozás érzése

A Kárpát-medence természeti területei nem ismernek politikai határokat. Hazánk természeti kincsei közül kiemelkednek az erdő, ami Erdélyben a székely testvéreink megmaradásának egyik záloga.

Kiváló szakmai és főleg baráti kapcsolatot ápolunk erdész kollégáinkkal Kárpát-medence szerte, akiknek nemcsak szakmai eszmecserékre, hanem emberi, baráti támogatásra is nagy szükségük van – ahogy mindannyiunknak. Az erdész barátság része a nemzeti összetartozás érzése, ezért is írtuk sokan alá a kezdeményezés indításakor már a petíciót.

ERDESZEK A SZEKELYEKERT - UGRON AKOS (1)

Az összetartás a magyar erdészek egyik hagyományos irányelve, amelynek idén, a összetartozás évében különleges csengése van.

Üdv az erdésznek!

Ugron Ákos Gábor
erdőmérnök, vezérigazgató, VERGA Zrt.

A PETÍCIÓT IDE KATTINTVA ÍRHATJA ALÁ!

Az Erdő-Mező Online erdészeti hírportál cikksorozatot indított támogatva a Székely Nemzeti Tanács európai polgári kezdeményezését a nemzeti régiók védelméről. A következő hetekben várjuk azon erdészek rövid írásait, akik már aláírták a petíciót, és fontosnak tartják, hogy az erdész szakmai is kiálljon a külhoni magyarok mellett. Ha Ön is úgy gondolja, hogy felhívná a figyelmet a kezdeményezés fontosságára, írjon nekünk az erdo-mezo@erdo-mezo.hu címre!
Várjuk jelentkezését!

(Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?