Erdészeti gépkülönlegességekkel várja az érdeklődőket az AGROmashEXPO

agromash_01Január 22-én, szerdán megnyílt a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye, az AGROmashEXPO és AgrárgépShow. Az előző évekhez hasonlóan az Erdő-Mező Online szerkesztősége összegyűjtötte a kiállításon bemutatott erdészeti gépeket.

TELJES KÉPGALÉRIA ITT>>>

Bár a Hungexpo területén épp átépítési munkálatok zajlanak, az AgromashEXPO rendezvény idén is több ezer embert vonz a fővárosba. Az előző évekhez hasonlóan a STIHL standján végigmustrálhatjátok a láncfűrészek, fejszék és kertészeti kisgépek széles kínálatát, miközben a megszokott és új termékek kapcsán egyaránt szakértői segítségre lelhettek.

stihl_agromash

Amennyiben az egyes kapu felől közelítitek meg a rendezvényt, sárga színével és robusztus alkatával már messziről kitűnik az Odisys Bt. Big John faültető gépe, amely szintén visszatérő vendége a rendezvénynek. A szabadban kiállított eszköz mellett a cég további erdészeti különlegességgel is várja a látogatókat. A harmadik sátorban, a legszebb standnak választott területen a Solis traktorok, az erdészeti zúzók és aprítógépek mellett egy tekintélyes méretű Kotschenreuther erdészeti traktort is szemügyre vehettek.

odisys_faulteto_agromash

A tavalyi év egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó gépét, az erdészeti opciókkal felszerelt STEYR traktort természetesen az idei kiállításon is megcsodálhatjátok az A pavilonban, a Magtár Kft. standján.

steyer_magtar_agromash

Erdészeti kisgépekből ezúttal sincs hiány: a monumentális traktorok között megbújva a Jensen standján többek között aprító gépet is bemutatnak, míg a Megazet és a Penda standján erdészeti szárzúzó is helyet kapott.

megazet_agromash

JG-Max Bt. idén sem hiányozhat az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításról POSCH és Maxwald tűzifa-feldolgozó és erdészeti gépeivel, a Kiskorpád Gépker Kft. pedig Uniforest erdészeti csörlők széles választékát tárja a látogatók elé.

kiskoprad_agromash_2

Természetesen a kiállítás további érdekességeket is rejt az erdészeti szakma számára, a kiállítók kínálatát képgalériánkban is szemügyre vehetitek. Ha pedig élőben vizsgálnátok meg a gépeket, január 25. szombat 17 óráig tárt kapukkal vár az AGROmashEXPO és AgrárgépShow a budapesti Hungexpo területén.

(Gribek Tímea – Erdő-Mező Online)

 

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?