Erdészeti gépkavalkád – Kisfilm az innoLignum Sopron 2017 nyitónapjáról (+VIDEÓ)

innolignum_2017_22Igazi gépkavalkáddal vette kezdetét a 2017-es innoLignum Sopron erdészeti és faipari kiállítás a Novomatic Aréna területén, szeptember 7-én. John Deere, Ponsse, Komatsu és Rottne harvesterek és forwarderek, IRUM TAF és LKT vonszolók, számos tűzifa-feldolgozó eszköz, rakodó- és faipari gép, valamint egyéb termék várja a látogatókat. Az Erdő-Mező az első napon videót is készített a helyszínen!

TELJES FOTÓGALÉRIA A 2017-ES INNOLIGNUM SOPRON KIÁLLÍTÁSRÓL >>>

A rendezvény megnyitó ünnepségén az innovációs díjat idén a Kiskorpád Gépker Kft.. vehette át az Uniforest automata tűzifa daraboló és hasítógépe elismeréseként.

“Titan 40/20 a neve, ami azt jelenti, hogy 40 cm átmérőjű rönk befogadására képes, valamint 20 tonnával hasítja a fát. Ez egy jól felszerelt demogép 4 méteres behordóasztallal, hidraulikus rönkfelvevővel, futóművel. Teljesen automatikus, hidraulikus, ugyanakkor semmilyen elektonikát nem használ, így rendkívül felhasználóbarát. A darabolást vidialapkás körfűrész végzi. Mivel ez semmilyen kenőanyagot nem igényel, így az nem juthat ki a természetbe, tehát a gép környezetkímélő” – mondta el Turi Gábor, a Kiskorpád Gépker Kft. tulajdonosa az innoLignum Sopron kiállításon.

innolignum_2017_47

A vásárdíjat idén a Forest Power Kft., a JG-Max Bt., valamint a Holz&Metal Kft. vehette át. Sopron Megyei Jogú Város különdíját a Profil Motor Kft., míg a kamarai különdíjat a Kiss BVM Kft. kapta meg.

“Családi vállalkozás vagyunk, és nagyon fontosnak tartjuk, hogy itt legyünk az innoLignum faipari rendezvénysorozat. Már kilenc éve rendezik meg a kiállítás, mi mindegyiken jelen voltunk, és reméljük, ez jövőre is így lesz. Nagyon régóta tendencia az akkumulátoros gépek térhódítása, a faipari gépek 80%-a már kiváltható elektromos és akkumulátoros gépekkel. Korábban volt egy hátrahőkölés, de mostanra nagyon népszerűek, hiszen jelentps mennyiségű helyszíni szerelés van, sok esetben nincsen áram, és könnyebb maga a gép, valamint a kezelése is. Nagyon jó velük dolgozni, szeretik az üzleti partnereink” – mondta el standjukon Kiss Veronika, a Kiss BVM Kft. üzletvezetője.

innolignum_2017_36

Erdő-Mező élő bejelentkezés a helyszínről az első nap reggelén:

(Gribek DánielErdő-Mező Online – -www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?