SugiHara, STIHL, Husqvarna, Hecht és egyéb gépek, alkatrészek – Bemutatkozik a Péter Láncfűrész Kft.

peter_lancfuresz_cl_kicsiA Péter Láncfűrész Kft. egy 2015-ben alakult családi vállalkozás. Célunk egy Magyarországon egyedülálló termékkínálattal rendelkező webáruház létrehozása, valamint az, hogy a magas minőségi igényű és a kedvező ár-érték arányú termékeket kereső ügyfelek egyaránt megtalálják azt az alkatrészt vagy gépet, amit keresnek. Ennek érdekében több árkategóriában, minőségben is kínálunk azonos típusú termékeket többféle gyártótól. 

Büszkék vagyunk a japán SugiHara cég világhírű acél vezetőlemezeire, az olasz Meteor hengerszettekre, az AIP dugattyúkra, valamint a japán Nikkari és Maruyama cégek profi fűkaszáira. Mindemellett kiemelt kapcsolatot ápolunk a Hecht Hungary Kft.-vel, melynek köszönhetően széles körben kínálunk kerti-, és erdészeti gépeket otthoni felhasználásra. Sikerült beszereznünk eredeti Zama, Walbo, Tillotson karburátorokat és membránkészleteket, a nyár folyamán ezek is bekerülnek a termékkínálatba.

Sugi-Hara vezetőlemezek

Kiemelt figyelmet fordítunk a rotációskapák és fűnyírók alkatrészellátására, ezért árukészletünkben megtalálhatóak a Mitsubishi japán gyártású ékszíjai, valamint Honda és Briggs márkájú, utángyártott alkatrészek is. A már megfáradt gépek motorjai helyére Zongshen komplett motorokat javaslunk. A Stihl és a Husqvarna már gyártásból kimaradó alkatrészei megtalálhatók termékkínálatunkban a veterán motorfűrészektől egészen a 2000-es évek elejének típusaiig. Ezek új, utángyártott és bontott alkatrészek.

Hecht 163 fűkasza

Annak érdekében, hogy segítsük ügyfeleinket a megvásárolt alkatrészek helyes beszerelésében, hasznos oktató videókat készítünk YouTube csatornánkra. Javítási tanácsok, termékbemutatók és tesztek találhatóak meg ezek között. Más hasonló érdeklődésű YouTube csatornákat vagy társaságokat is támogatunk, kiemelve a Fűrész Mánia csapatot. Ők mindig érdekes, figyelemfelkeltő videókat készítenek az érdeklődők számára.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, tekintsd meg honlapunkat, ahol további információkhoz juthatsz: www.peterlancfuresz.hu

Üdvözlettel:
Szabados Péter
értékesítési vezető

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?