Rangos vadászati díjat kapott a Gyulaj Zrt. a CIC-től

gyulaj_cicA Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. a CIC Nemzetközi Vadvédelmi Tanács (Conseil International de la Chasse et de la Conservation Dibier) 64. Közgyűlésén, a svájci Montreuxban kapta meg az Edmond Blanc díjat – számolt be a komoly kitüntetésről az állami erdőgazdaság hivatalos Facebook oldala, amelyen keresztül Gőbölös Péter videóüzenetet is küldött.

A vezérigazgató a Genfi-tó partjáról megköszönte minden munkatársának, többek között a kerületvezető vadászoknak és erdészeknek, hogy megkapták a világ vadászterületeinek rangos elismerését. “Nem szabad megfeledkezni az elődeinkről sem, hogy ilyen magas színvonalú élőhelyeket kezelhetünk ma is.” – mondta el. Hozzátette: “Büszke nap ez a mi számunkra, nagyon boldog vagyok, kicsit el is érzékenyül ilyenkor az ember. Nagyon jó csapat a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. csapata, ahol öröm együtt alkotni és dolgozni. Büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok; magyar vagyok itt Svájcban” – mondta el videóüzenetében az Gőbölös Péter vezérigazgató.

A CIC az elismerést évente egyszer adja ki annak a vadásztársaságnak, amelyet a világon a legjobbnak ítélt meg. Az Edmond Blanc-díjat ott kaphatják meg, ahol összhangot és egyensúlyt teremtenek a természetvédelem, az erdőgazdálkodás valamint a vadgazdálkodás területén.

gyulaj_cic

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?