John Deere erdészeti traktorok erdészeti géptámogatásból

Kotschenreuther az AustroFoma kiállításon - Fotó: Gribek Tímea - Erdő-Mező Online

Március végén megjelent a régóta várt erdészeti géptámogatás, amelynek benyújtására 2017. június 1. és 2017. december 4. között lesz lehetőség. A 4 milliárd forint keretösszegből a felhívás feltételeinek megfelelő projekteket maximum 100 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítik. Az erdészeti géptámogatás segítségével John Deere erdészeti traktort is vásárolhat Kotschenreuther kiegészítőkkel az Odisys Bt-től.

A termékkatalógus letöltése >>>

Védőkeret, daruk, csörlők, megfordítható ülés?
Mi megépítjük a traktorát az Ön kívánságai szerint!

Azok, akik úgy döntöttek, hogy vásárolnak tőlünk egy John Deere traktort, legyen szó akár 5-6-7-8-as szériáról, mi felszereljük Önnek a csörlőjét, daruját, vagy csak egyszerűen a védőkeretet, azt, amit Ön szeretne.

Bármilyen elképzelése van, mi megvalósítjuk Önnek, és azt a kiváló minőséget fogja kapni, amit egy John Deere traktortól elvár.

Ha erdészeti gép, akkor fontos a védelem!
Legyen bármilyen akadály, nem fog kárt tenni a gépben, köszönhetően a vastag páncélzatnak, amivel az alváz és az üzemanyagtartály védve van. Mind a motorháztetőre, mind a fülkére szerelhetünk védőpáncélt, amely megvédi a traktorra eső fától a gépet.

odisys_hirlevel_1

Töltse le a Kotschenreuther erdészeti gépkatalógusát IDE kattintva, válassza ki az Ön számára leginkább hasznos opciókat, majd keresse az Odisys Bt. képviselőit!

Odisys Bt.
www.odisys.hu
6000 Kecskemét
Könyves Kálmán körút 109.
+36-76-507-814
info@odisys.hu

Vásároljon Ön is új John Deere traktort Kotschenreuther erdészeti opciókkal az erdészeti géptámogatás segítségével!

(Odisys Bt.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?