Agancsokkal volt tele a somogyi férfi csomagtartója

agancs_somogy_3A Siófoki Rendőrkapitányságon eljárást indítottak lopás vétség kísérlet és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy cserszegtomaji és négy inkei lakos ellen.

A balatonföldvári rendőrök 2017. február 19-én az éjszakai órákban a Bálványos település térségében az autópálya felett lévő “vadátjáró” környékén ellenőriztek egy személygépjárművet és annak vezetőjét.

agancs_somogy_1

A rendőrök átvizsgálták a járművet, amelynek csomagterében 11 darab különböző méretű, kifejlett gímszarvas hullajtott agancsot találtak. A járművezető az agancsokkal elszámolni nem tudott, engedélyekkel nem rendelkezett, ezért a rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra.

agancs_somogy_2

Az adatgyűjtés során a nyomozók megállapították, hogy a 40 éves, cserszegtomaji férfi 2017. február 17. és 19. közötti időszakban négy inkei lakost szállított járművével Bálványos, Kőröshegy, Kereki települések külterületére, ahol egy zártkörűen működő részvénytársaság tulajdonában lévő vadászterületen szarvasbikák által elhullajtott agancsokat gyűjtöttek össze. A rendőrök a járműben és a férfiak otthonában megtartott házkutatások alkalmával megtalált agancsokat az eljárás keretében lefoglalták.

agancs_somogy_3

A nyomozók a 40 éves, cserszegtomaji H. Pétert, továbbá inkei társait, a 18 éves H. Zsoltot, a 32 éves H. Kornélt, a 39 éves R. Jánost és a 40 éves H. Zsoltot – szabadlábon hagyásuk mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

agancs_somogy_4

(police.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?