Rendőrlakásokat adtak át a Vértesi Erdő Zrt.-nél

vertesierdoAz ilyen beruházások is jól mutatják, milyen sokrétű az állami erdészeti társaságok társadalmi szerepvállalása. A Vértesi Erdő Zrt. már többször bizonyította, hogy nem csak a térség erdeire, természeti értékeire, hanem a városokra, falvakra, azok hagyományaira is külön kiemelt figyelmet fordít – mondta Bitay Márton államtitkár csütörtökön, Tatabányán.

Bitay Márton kiemelte, a Vértesi Erdő Zrt. legújabb befektetési lépését az önkormányzattal és a rendőrséggel kötött háromoldalú megállapodás alapozta meg. Az egyezség révén a pályakezdő rendőrök lakhatási lehetőségeinek javításával az erdőterületeket is érintő, megyei közbiztonsági és vagyonvédelmi állapotok jobbítását hivatott elősegíteni.

A példás összefogás tíz rendőrlakás kialakítását eredményezte, lakosonként mintegy 9 millió forintos bekerülési értékkel – mondta az államtitkár.

Amikor még csak épült...

Amikor még csak épült…

Bitay Márton hangsúlyozta, az állami erdőgazdaságok kiemelt feladatai közé tartoznak a közjóléti fejlesztések, melyekhez Magyarország Kormánya a jövőben is segítséget fog nyújtani.

(FM Sajtóiroda)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?