Együttműködés a Szent István Egyetem és a Pilisi Parkerdő Zrt. között

SZIE_Logo_Allo_cmyk_hunEgyüttműködési keret-megállapodást kötött a Szent István Egyetem és a Pilisi Parkerdő Zrt. a szakmai, tudományos és oktatási együttműködés feltételeinek megteremtéséről. A megállapodást július 5-én, Gödöllőn írta alá dr. Tőzsér János, a Szent István Egyetem rektora, Figler Kálmán, az Egyetem kancellárja és Zambó Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt. vezérigazgatója.

A keret-megállapodás alapján a partnerek kölcsönösen keresik azokat a pályázati lehetőségeket, kiemelten a vizes élőhelyek védelme és fejlesztése területén, amelyek segítségével közösen vállalt céljaik megvalósításához támogatási forrás is rendelhető.

A dokumentumban az Egyetem többek között vállalja, hogy szellemi kapacitásával, szakmai, tudományos és kutató munkájával részt vesz a parkerdő fejlesztésében, továbbá a parkerdő területén folyó kutatásai során keletkező publikációkat megküldi a részvénytársaságnak, valamint szakmailag támogatja a parkerdő rendezvényeit.

pilis_szie

Dr. Tőzsér János, a Szent István Egyetem rektora, Zambó Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt. vezérigazgatója és Figler Kálmán, a Szent István Egyetem kancellárja az aláírás előtt

 

A Parkerdő rendszeresen tájékoztatja az Egyetemet a szakmai fejlesztésekről, az Egyetem szakirányú oktatási tevékenységével kapcsolatos ismeretanyagokat elérhetővé teszi a látogatói számára, bemutatóhelyként bekapcsolódik az egyetemi oktatásba, lehetőséget nyújt külső gyakorlati órák megtartására, külön megállapodás alapján pedig gyakorlati helyként fogadja a szakirányú képzésben részt vevő hallgatókat. A Parkerdő közreműködik továbbá a területén folyó kutatásokból keletkező szakdolgozatok, diplomadolgozatok konzultációjában és elbírálásában.

(SZIE)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?