Hazai uralom a Korongvadász Magyar Nagydíjon (+KÉPEK)

FITASC Hu GP 2016 1Taroltak a korongvadászat legjelesebb hazai képviselői Galgamácsán, a FITASC Magyarországi Korongvadász Szövetség és a Pilisi Parkerdő Zrt. által szervezett Korongvadász Magyar Nagydíjon. A verseny lezárultával így összesen hat érem kerülhetett hazai versenyzők nyakába.

Puskaropogástól volt hangos a galgamácsai vadászház környéke május 12. és 15. között. Ez idő alatt 15 ország több mint 220 indulója mérettette meg magát a FITASC Korongvadász Magyar Nagydíjon kialakításra került négy vonalon. A tréningnapokat követően mindenkinek 200-200 korongot kellett eltalálnia a legkülönbözőbb, valódi vadászszituációkat szimuláló versenyhelyzetekből. A résztvevőknek nem volt könnyű dolguk, mert a rendkívüli szakértelemmel kialakított pálya kihívásain túl az esős, borongós időjárással is dacolniuk kellett a két nap során.

FITASC Hu GP 2016 3

A magyar lövőket azonban ez sem hozta zavarba: fantasztikus formát mutatva hódítottak el számos dobogós helyet, így összesen két arany, 3 ezüst és 1 bronzérem került a hazai versenyzők nyakába: Jéri Tamás, Európa-bajnoki formáját átmentve, magabiztosan győzött az Open kategóriában. Az eredményhirdetésen aztán nagy örömünkre másodszor is felcsendülhetett a magyar himnusz, a nők között ugyanis Igaly Diána diadalmaskodott.

FITASC Hu GP 2016 lady

További eredmények:
• Dobos József II. hely (veterán)
• ifj. Holecz Zoltán II. hely (junior)
• Juhász Lenke II. hely (női kategória)
• Szerdahelyi András III. hely (open)

FITASC Hu GP 2016 Open

A versenyzők hamarosan visszatérhetnek a fantasztikus galgamácsai helyszínre, hiszen 2017-ben itt rendezik meg a soron következő FITASC Korongvadász Világbajnokságot.

FITASC Hu GP 2016 1

FITASC Hu GP 2016 2

(FITASC Magyarországi Korongvadász Szövetség; Fotó: Jászberényi Márk, Pilisi Parkerdő Zrt.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?