Vasárnap nyit a csehországi Silva Regina erdészeti és vadászati kiállítás – Magyar kiállítók is lesznek

silva_regina_clA csehországi Brno Vásárközpontjában rendezik meg Közép-Kelet-Európa kiemelkedő erdészeti és vadászati kiállítását. Április 3. és 7. között több mint 100 000 embert várnak a Techagro mezőgazdasági, az Animal Vetex állattenyésztési kiállítással és a Biomass megújuló energiaforrásokról szóló szakvásárral egy időben zajló programra. Az Erdő-Mező ott lesz a helyszínen és beszámolunk az újdonságokról, valamint megmutatjuk a hazai vállalkozásokat, erdőgazdaságokat.

Fennállásának több mint húsz éve alatt a Techagro, Animal Vetex, Silva Regina és Biomass vásárok nagy szakmai tekintélyű presztízsrendezvénnyé fejlődtek, és a maguk területén vezető seregszemlék Európában.

SILVA REGINA – Közép-Európa legnagyobb erdészeti és vadászati vására

– Erdészeti technológia gyakorlati bemutatókkal
– Vadásztrófeák, vadászfegyverek, vadászati kellékek értékesítése
– Vadászétterem
– Vadászoknak szervezett kísérő rendezvények széles skálája
– A várt látogatók száma meghaladja a 100 000 főt

silva_regina_1

Magyar vállalatok és állami erdőgazdaságok

Az idei Silva Regina erdészeti és vadászati kiállításon számos magyar vállalat képviselteti magát – beleértve néhány állami erdőgazdaságot is. Ott lesz a Z pavilon 111-es standján a Bakonyerdő Zrt., a Gemenc Zrt., az Ipoly Erdő Zrt., a Kaszó Erdőgazdaság Zrt. és a Vadex Mezőföldi Zrt.

Magyar kiállítóként ruházat kategóriában a Balassa Kft. (Z 108), a Decoratex 2000 Bt. (Z 013A) és a Huntertex Kft. (Z 105) képviseli hazánkat, míg Madaras János (Z 101) késeket, a Muray Galéria (Z 001 A) pedig vadászfestményeket ajánl majd a csehországi érdeklődőknek.

Természetesen a Techagro mezőgazdasági kiállításon sem lesz hiány magyar vállakozásokból. A rendezvényen megjelenik a Magyar Nemzeti Kereskedőház (E 001), a permetezőgépeket gyártó Farmgép Kft. (E 001), a Ferro-Flex Kft. (E 001) a Hetech Trend (E 001), a betakarító adaptereikről híres Linamar Hungary (E 001) és Optigép Kft. (E 001), a Vogel & Noot Mezőgépgyár Kft. (E 001), a MICHELIN Hungária Abroncsgyártó Kft. (P 018), a Nitrogénművek Zrt. (C 051) és a Pannongép Kft. (E 042) is.

Erdészeti gépek minden mennyiségben

A Silva Regina és a Biomass szakkiállítások több erdészeti gép számára is helyet adnak majd. Kiállít többek között a Tajfun eszközeit forgalmazó Agama a.s. (R 001A), az ágaprítójáról ismert Biber s.r.o. (Z1 015), és a JENZ gépeket forgalmazó Karlow-Karlshof a.s. (R1 004A). Krpan, Orsi és egyéb termékekkel készül a Malcom CZ s.r.o. (R1 010), míg az Agrozet (F 014) például erdészeti felépítményeket ajánl John Deere traktorokra.

silva_regina_2

Látható lesz a tavaly hazánkban is bemutatkozott Equus erdészeti vonszoló (R 007), Valtra erdészeti traktorok, Seppi erdészeti zúzók, Alstor és Welte közelítők és forwarderek a FOREST MERI s.r.o. (R 007) standján, de megnézhetjük az új LKT-kat (Z1 013A) is. Természetesen ott lesz a rendezvényen a szomszédos LESY Szlovák Állami Erdészet (Z 059), a sort pedig még hosszan folytathatnánk a teljesség igénye nélkül.

A kiállítókat IDE kattintva lehet végignézni >>>

Az Erdő-Mező Online és Magazin ott lesz a csehországi rendezvény nyitónapján, ahonnan fotókkal, tudósításokkal jelentkezünk. Bemutatjuk majd a hazai standokat és a nemzetközi újdonságokat is!

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?