Egy francia állattenyésztési kiállítás erdészeti gépekkel (KÉPEK)

space_erdeszeti_9Bármennyire is meglepő, még egy franciaországi állattenyésztési kiállítás gépesítési részéről sem hiányozhat az erdészet, erdőgazdálkodás. A faaprítók, hasítógépek és körfűrészek mellett erdészeti zúzók, sőt csörlők is vannak a rennes-i SPACE rendezvényen. Megmutatjuk, mit láthat az erdészet iránt érdeklődő látogató szeptember 15. és 18. között a francia városban.

A Serrat erdészeti zúzói már hazánkban sem ismeretlenek, hiszen a Szegána Kft. forgalmazásában Magyarországon is kaphatók. A SPACE kiállítási területén több gép, köztük egy erdészeti kivitel is látható.

space_erdeszeti_3

A Bugnot egy francia családi vállalkozás, így nem meglepő, hogy a cég jelen van a rennes-i vásáron. A területükön pedig erdészeti zúzót is találunk, ami szintén nem csoda, hiszen a vállalat sok erdészeti gépet gyárt: kőtörő gépet, ágaprítót, körfűrészt, stb.

space_erdeszeti_5

Szintén erdészeti zúzóval jelent meg a kiállításon a Ferri.

space_erdeszeti_1

A tűzifa-feldolgozás gépeinek egyik kiemelt vállalkozása a POSCH, amely szintén nem ismeretlen név Magyarországon sem. A hazánkban a JG-Max Bt. által forgalmazott gépek közül három kapott helyet a SPACE szabadtéri részén, többek között a SmartCut 700 daraboló, és a Splitmaster hasítógép.

space_erdeszeti_7

A Heizomat aprítógépek széles választékban elérhetők, a franciaországi állattenyésztési kiállításon egy darabot állítottak ki belőlük, méghozzá egy Valtra traktorral összekapcsolva.

space_erdeszeti_9

Széles termékválasztékkal várja a látogatókat a Rabaud, amely szintén nem ismeretlen név az erdőgazdálkodók, tüzépek számára. Ágaprító, tűzifa daraboló, hasítógép, körfűrész egyaránt helyet kapott a standon.

space_erdeszeti_12

Nagyon érdekes hasítógépet láthat a közönség a Magsi gyártótól. A traktorra, rakodóra szerelhető adapter vízszintesen hasítja a rönköt.

space_erdeszeti_16

30 éve gyárt erdészeti és tűzifa-feldolgozó gépeket az elzászi székhelyű AMR. Standjukon a hasítógépek, aprítógépek és körfűrészek mellett két erdészeti csörlő is látható; a TRH55 és a TRH85.

space_erdeszeti_24

Erdészeti kivitel ugyan nincsen, a Valtra traktorai mégis érdekesek erdész szemmel is, hiszen hazánkban a fehérorosz MTZ-k mellett rendkívül népszerűek erdészeti munkára, amely a sok hasznos opciónak is köszönhető. Természetesen az új T4-es széria sem hiányozhatott a SPACE-ról, amelyből a Valkon Kft. nyár elején adta át az elsőt Magyarországon.

space_erdeszeti_valtra_1

További képek a SPACE kiállításon látható erdészeti és tűzifa-feldolgozó gépekről, termékekről:

space_erdeszeti_2

space_erdeszeti_4

space_erdeszeti_6

space_erdeszeti_8

space_erdeszeti_10

space_erdeszeti_11

space_erdeszeti_13

space_erdeszeti_14

space_erdeszeti_18

space_erdeszeti_17

 

space_erdeszeti_19

space_erdeszeti_20

space_erdeszeti_21

space_erdeszeti_22

space_erdeszeti_23

(Gribek DánielErdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?