Erdőlátogatási tilalom a Mecsekerdő Zrt. több erdészeténél

Erdő-útA Mecsekerdő Zrt. 2015. augusztus 31-től október 1-ig minden nap 16.00 és másnap reggel 08.00 óra között részleges erdőlátogatási tilalmat rendel el a Szigetvári Erdészet sasréti vadászterületén, a Sásdi Erdészet nagymátéi és kisvaszari vadászterületén, az Árpádtetői Erdészet hetvehelyi, továbbá a Pécsváradi Erdészet kárászi és mészkemencei vadászterületén.

Tisztelt Lakosság, Kedves Erdőjárók!

A Mecsekerdő Zrt. a 2009. évi XXXVII. az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló törvény 94. § (1) bekezdés a) pontja értelmében 2015. augusztus 31-től október 1-jéig minden nap 16.00 és másnap reggel 08.00 óra között részleges erdőlátogatási tilalmat rendel el a Szigetvári Erdészet sasréti vadászterületén, a Sásdi Erdészet nagymátéi és kisvaszari vadászterületén, az Árpádtetői Erdészet hetvehelyi, továbbá a Pécsváradi Erdészet kárászi és mészkemencei vadászterületén.

KÉRJÜK, EBBEN AZ IDŐSZAKBAN NE TARTÓZKODJANAK AZ ERDŐBEN!

A korlátozás a szeptemberben kezdődő vadászati főidény miatt baleset-megelőzési és a gazdálkodást egyéb módon befolyásoló okokból szükséges. A részleges látogatási tilalommal kapcsolatban a főbb erdei utak mentén kihelyezett táblákon, valamint az illetékes erdészeteknél tájékozódhatnak.

Megértésüket ezúton is köszönjük!

(Mecsekerdő Zrt.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?