Erdőbe menekült a fatolvaj

3_452Egy állampolgár értesítette telefonon 2015. március 14-én 3 óra 49 perckor a szolgálaton kívüli körzeti megbízottat arról, hogy valaki a bugaci erőből feltehetően fát akar eltulajdonítani, mert onnan motoros fűrész hangja szűrődött ki.

Gilicze István r. törzszászlós azonnal szolgálatba helyezte magát és egy polgárőrrel a helyszínre indult. Kiérkezésükkor látták, hogy egy fával megpakolt személygépkocsi nagy sebességgel közlekedik Bugacpusztaháza irányába. Az egyenruhás követte a sofőrt, aki néhány kilométer megtétele után a gépjárművét hátrahagyva az erdőbe menekült. A körzeti megbízott felismerte a férfit és utána indult, azonban a sötét erdőben a gyanúsított felkutatása nem vezetett eredményre.

Néhány órával később K. Istvánt otthonában elfogták a rendőrök és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 62 éves bugaci lakost őrizetbe vették a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai, az eltulajdonított, körülbelül 2 köbméter akácfát pedig visszaadták a sértettnek.

(Objektív Hírügynökség, police.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?