Rendőrök, mezőőrök és erdőtulajdonosok is részt vettek az akcióban (+KÉPEK)

rendor_erdotulajdonos_ellenorzes_1Lovas rendőrök, mezőőrök, helyi föld- és erdőtulajdonosok és polgárőrök is segítették a Mátészalkai Rendőrkapitányság által szervezett átfogó ellenőrzést.

Újabb külterületi ellenőrzést tartottak 2015. január 18-án a Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai polgárőrökkel, mezőőrökkel, valamint a helyi föld- és erdőtulajdonosokkal együttműködve. A közösen végrehajtott akció célja Nyírkáta külterületén az illegális vadászati tevékenység, a tulajdon elleni szabálysértések és a vagyon elleni bűncselekmények körébe tartozó jogsértő magatartások megelőzése, visszaszorítása és felderítése volt.

A hatékonyság és az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének növelése érdekében az akcióban a Nyíregyházi Rendőrkapitányság két lovas járőre is részt vett. Az ellenőrzés során az egyenruhások tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt három nyírcsászári és két nyírderzsi férfit vettek őrizetbe, akik Nyírkáta határán lévő erdőterületekről engedély nélkül fát kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök az akció során észlelt egyéb jogsértések esetén is intézkedtek.

rendor_erdotulajdonos_ellenorzes_2

rendor_erdotulajdonos_ellenorzes_3

rendor_erdotulajdonos_ellenorzes_4

rendor_erdotulajdonos_ellenorzes_5

rendor_erdotulajdonos_ellenorzes_1

rendor_erdotulajdonos_ellenorzes_6

(police.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?