Piri Norbert az év erdésze, Szalai Csaba az év vadásza a Szombathelyi Erdészeti Zrt.-nél

ev_erdesze_vadaszaA Szombathelyi Erdészeti Zrt. kiemelkedő szakmai munka elismeréseként átadta az év erdésze, valamint az év vadásza címet, két dolgozó pedig ezüst erdészcsillagot vehetett át.

Az évzáró ünnepségen a Szombathelyi Erdészeti Zrt. vezérigazgatója, Bugán József a cég minden dolgozójának megköszönte az egész éves munkáját. A hagyományokhoz hűen idén is átadták a kiemelkedő tevékenységért járó elismeréseket. Az év erdésze díjat Piri Norbert, az év vadásza címet pedig Szalai Csaba vehette át (Szalai Csabával az Erdő-Mező Online nyáron készített interjút, amit IDE kattintva olvashat el!). Mindketten kerületvezető vadászként dolgoznak a társaságnál. Varga László erdei iskolai referens, valamint Nagy Tamás szoftverfejlesztő munkáját pedig ezüst erdészcsillaggal ismerték el. Ezt a díjat 2011-től ítéli oda a cég vezetőiből álló bizottság.

Bugán József, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. vezérigazgatója elmondta, egy gazdasági társaságnál az alapbér és a béren kívüli juttatások is a munkának bizonyos ellenértékét képezik, de véleménye szerint azok a dolgozók, akik az átlagon felüli teljesítményt nyújtanak szakmailag és emberileg is,
megérdemelnek egy olyan jelképes elismerést, amely nem anyagi jellegű.

ev_erdesze_vadaszaPiri Norbert, Szalai Csaba és Bugán József az ünnepségen. Fotó: Médiaközpont

Az erdőgazdálkodás veszélyes üzem, ezért a Szombathelyi Erdészeti Zrt. évek óta támogatja a mentőszolgálatot. Most 600 ezer forinttal járulnak hozzá a mentők eszközfejlesztéseihez. A cég – már szintén hagyományosan – a Markusovszky kórház gyermekonkológiai osztályát is támogatja. Ezúttal 500 ezer forintos adományt vehetett át dr. Masát Péter főorvos, aki hangsúlyozta, az erdőgazdaságtól évek óta érkező támogatás nagyon sokat jelent a kórház számára. A pénzből már eddig is több életmentő műszert tudtak beszerezni.

(veol.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?