Erdőtelepítés is lesz a Farming Simulator 2015-ben – A legújabb videó

fs2015_erdotelepitesAzt már eddig is tudtuk, hogy az erdőgazdálkodás minden eddiginél komolyabb szerepet kap majd a Farming Simulator 2015-ben. A legújabb bemutató videóból viszont az is kiderül, hogy nem csak fakitermeléssel foglalkozhatunk, erdőtelepítés is lesz a játékban.

NYERJ AZ ERDŐ-MEZŐVEL FARMING SIMULATOR 2015 JÁTÉKOT >>>

A kisfilm elején a mezőgazdasági gépek mutatkoznak be – többek között a már jól ismert Deutz-Fahr, Lamborghini, Case IH és New Holland traktorok – utóbbi kettőből kombájnok is – , de Horsch, Pöttinger, Amazone és Väderstad munkagépeket is láthatunk.

steyr_erdoAz erdőgépek közül a Steyr lesz az, amellyel igazi erdészeti kiszerelésben dolgozhatunk, bár a videóban New Holland traktor végzi az erdőtelepítés folyamatát. Ugyanis a már korábban látott Ponsse harvester és forwarder, a Jenz aprítógép és a Husqvarna motorfűrész mellett olyan erdészeti gépek is rendelkezésünkre állnak majd, amikkel nem csak vághatjuk és szállíthatjuk a fát, de ültethetünk csemetét is. Erre a Damcon PL 75 ültetőgép használható.

A videóban ugyanakkor a rakodás kapcsán is látunk újdonságot, ilyen például a Liebherr rakodógépe az erdőn, vagy a New Holland traktorra szerelt rönkfogó kanál.

A kisfilmből kiderül, hogy trélert is használhatunk a játékban, méghozzá egy MAN nyergesvontató segítségével, és a videó vége még egy meglepetést tartogat, amit a készítők ötletes, összességében humoros módon mutatnak be. Hamarosan az összes használható erdészeti gépet bemutatjuk az Erdő-Mezőn!

A korábbi négy hivatalos videó:

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

 

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?