Ezzel várja a Farmer-Expo az erdőgazdálkodó és vadgazdálkodó látogatóit

Terepjárókban sem volt hiány a Farmer-Expón

Augusztus 17. és 20. között ismét Farmer-Expo mezőgazdasági kiállítás lesz Debrecenben, amely az erdőgazdálkodó és vadgazdálkodó látogatók számára is tartogat érdekességeket. Megnéztük a kiállítói listát, hogy mely cégek kelthetik fel a szakma figyelmét – a teljesség igénye nélkül.

A Farmer-Expo 2014 kiállítás részletes programja >>>

 

A rendezvényen az Erdő-Mező Magazin legfrissebb számát is megtalálja!

Betűrend szerint sorrendben haladva először az Agro-Boma Mezőgép Kft. (K/57) standját ajánljuk, ahol az erdészeti célokra is kiválóan alkalmazható Ursus traktorok lesznek kiállítva. A vállalat egy évvel ezelőtt éppen a Farmer-Expo kiállításon mutatta az új erőgépeket a nagyközönségnek.

Ursus traktor az Agro-Boma standján 2013-ban

Ursus traktor az Agro-Boma standján 2013-ban

A vadgazdálkodók számára különösen érdekes lehet az Alfanap Kft. (B/20), amely a napelemes vízszivattyúzás, az öntözés és tófeltöltés valamint a vaditatás témakörében várja a látogatókat.

A Cont-Eco Kft. (K/11) az idei évben sokfelé kiállított, és most Debrecenben is várja az érdeklődőket villanypásztorok, vadhálók és kerítéstermékek bemutatásával.

Gázolajkút, kontérkút, üzemaanyagkimérők – ezeket a Derby-Túr Kft. (K/76) hozza el a Farmer-Expo kiállításra, amely az erdészeti gépek üzemeltetése kapcsán is hasznos lehet.

A Hajdú-energia Kft. (K/6) a pályázatírás, a napelemek és napkollektorok mellett faapríték- és pelletkazánokkal is készül az idei kiállításra.

A Zetor-Vas Kft. (K/69) standján Zetor traktorok is helyet kapnak, de különösen érdekesek lesznek a Volverini ágaprítók, amelyeket munka közben is megtekinthet majd az érdeklődő.

Volverini ágaprító a Zetor-Vas Kft. standján 2013-ban

Volverini ágaprító a Zetor-Vas Kft. standján 2013-ban

Természetesen további kiállítók is érdekesek lehetnek az erdőgazdálkodó és vadgazdálkodó közönségek. Ilyen a traktor teljesítménynövelésével foglalkozó AgroEcoPower (K/62), vagy gumis ATRA Kecskemét Kft. (K/72) és Oláh-Gumiszerviz Kft. (K/75), esetleg az MTZ traktorokat is forgalmazó Agro-Roll 96 Kft. (K/53).

Aki pedig a terepjárókra, autókra kíváncsi annak a Debreceni Autóház Zrt. standját (K/78) ajánljuk, ahol Volkswagen és Audi járműveket talál. De a Magocsa Kft. (K/71) Opel márkakereskedésként állít ki Debrecenben. A terepjárók kapcsán az Outlander Kft. (K/77) a leginkább kiemeltebb.

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

 

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?