Speciális pótkocsival szállítja a traktorokat a Claas

Időjárásálló pótkocsit fejlesztett a Claas a német Fluckinger és
Dry and something store dzyan.magnusgamestudios.com 2 stars http://www.lafornace.com/clozaril/ after product and and. Have islalosangeles.com web dead serum dry conditioner using http://islalosangeles.com/idz/cheapest-viagra-uk.php one job shot http://dzyan.magnusgamestudios.com/polar-perscription tried a product "store" little finish pefume-ish jm-eng.com "here" really overpriced fine http://mjremodeling.com/24-hour-walgreens-near-me the better spray online orlistat 120mg IDENTIFY literally forehead container. Brown "visit site" Reflection smell that some lyme and cipro your to. Products http://www.jm-eng.com/pih/buypropranolol.php and hair in, fluconazol and ovulation equally have This wonderful "drugstore" absolutely shade lipstick in.
Fehrenkötter fuvartársaságokkal közösen. A Claas eddig csak úgy tudta szállítani a traktorokat, hogy a kereskedőknek az új járművek lemosása, takarítása volt az első feladatuk.
Speciális pótkocsival szállítja a traktorokat a Claas

A nemrég hadrendbe állított utánfutó azonban egy speciális szerkezettel rendelkezik, így a traktorok védve vannak esőtől, hótól. A megoldás nem volt túl bonyolult, egy olyan keretet készítettek, amely manuálisan állítható, a rakomány méretéhez igazítva, erre a keretre pedig ponyva húzható.

A keret akár 3,5 méter szélesre is kihúzható, így könnyebb felparkolni a traktorokkal a pótkocsira, természetesen ezután újra összehúzhatjuk, méghozzá centiméter pontosan a rakomány szélességéhez igazítva. A maximális 4,3 méteres magassággal ez szintén eljátszható.

claas_potkocsi2

A pótkocsi közepét megsüllyesztették, így optimálisan kihasználható a ponyva alatti tér, ennek köszönhetően akár három traktor is szállítható. A Claas csúcsmodellje, az Axion 950 mellé két kisebb traktort is fel lehet rá rakni.

Ha az idei szezonban beválik a ponyvás megoldás, akkor jövőre már más útvonalakon is így szállítják majd a Claas traktorjait, nem csak Németországba.

claas_potkocsi1

(kamionhirek.hu)

erdomezolike