Véleményezze a Vidékfejlesztési Program tervezetének erdészeti fejezeteit! (+Letölthető anyagok!)

MEGOSZ_logo_200Megjelent és társadalmi vitára bocsájtották a Vidékfejlesztési Program 2014-2020 tervezet 3.0 verzióját – hívja fel a figyelmet honlapján a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége (MEGOSZ).

Az ITT letölthető program magába foglalja az erdészeti szakágazat fejlesztési igényeit is, amelyet kiemelve IDE kattintva tölthet le!

A MEGOSZ felhívja a figyelmet, hogy a VM szakfőosztály visszajelzést kér az erdei vízkormányzásra, visszatartásra vonatkozó támogatási igényre vonatkozóan is.

“A megküldött vidékfejlesztési terv alapvetően meghatározza az elkövetkező 7 évben a magánerdő gazdálkodás támogatási lehetőségeit, fejlődését. Kiemelt jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni.
Kérünk ezért mindenkit, hogy a megküldött anyagot részleteiben tekintse át, és az azzal kapcsolatos konkrét kiegészítő javaslatait, szövegszerű módosításait az ahhoz tartozó magyarázattal, szakmai indoklással szíveskedjenek részünkre legkésőbb 2013. december 9-ig a MEGOSZ titkárságára megküldeni” – olvasható Dr. Sárvári János felhívásában a megosz.org portálon.

MEGOSZ_logo_200

A MEGOSZ-nál kérik, hogy javaslataikban egyértelműen hivatkozzanak az anyag észrevételezett szövegrészére (oldal, bekezdés).

Vidékfejlesztési Program 2014-2020 tervezet 3.0 >>>

Kiemelt szakágazati igény >>>

(megosz.org)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?