Megalakult az Agrárkamara Erdő- és Vadgazdálkodási Országos Kamarai Osztálya

kamaraalakulo1A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Erdő- és Vadgazdálkodási országos kamarai osztály 2013. október 30-án megtartotta alakuló ülését Budapesten.

A levezető elnök Ifj. Hubai Imre országos vidékfejlesztési alelnök volt. Először az országos kamarai osztály jelenlevő 26 fő képviselője egyöntetű szavazatával 10 főt kooptált az országos kamarai osztályba. Ezt követően a levezető elnök az országos osztály támogató szavazata után kimondta az országos kamarai osztály megalakulását.

Később az osztály tagok – a stratégiai együttműködő szervezetek jelölése alapján – vezetőséget választottak. Az országos osztály vezetősége a támogató szavazatok után a következő tagokból áll: Luzsi József, Dobre-Kecsmár Csaba, Dr. Sárvári János, Tengerdi Győző, Dr. Somogyvári Vilmos.

Ezután Luzsi József országos kamarai osztályvezető ismertette az osztály 2013-2014 évi munkatervét, amelyek összefoglalva a következők:
1., Erdőtörvény módosítási javaslatok.
2., A 2014-2020 közötti időszak Vidékfejlesztési Operatív Program erdészeti jogcímeinek tervezése.
3., A Vadászati törvény módosítási javaslatának elkészítése.

kamaraalakulo1

Az előterjesztést a jelenlevő osztálytagok további javaslatokkal kiegészítették. Végül kamarai osztály 2013-2014 évi munkatervét a jelenlevők egyhangúlag elfogadták. Hubai Imre országos alelnök úr zárszavával befejeződött az Erdő-és Vadgazdálkodási országos kamarai osztály alakuló ülése. Ezután a vezetőség rövid tanácskozást tartott a munkamegosztásról és további tennivalókról.

(Forrás: Országos Erdészeti Egyesület – Somogyvári Vilmos – NAK)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?