Új telephelyet avatott az erdészeti gépeket is forgalmazó Odisys Bt. (+KÉPEK)

odisys2Október 4-én tartotta ünnepélyes telephelyátadóját a kecskeméti Odisys Bt. A vállalat eddig bérelt telephelyen folytatta tevékenységét az alföldi városban, mostantól viszont saját tulajdonban levő ingatlanján várhatja a termelőket, erdőgazdálkodókat. A cég ugyanis többek között erdészeti zúzókat és ágaprítókat is forgalmaz.

Az 1,1 hektáros új telephely átadója egy ünnepséggel kezdődött – a házigazda természetesen Hernek Zoltán, a cég ügyvezető-tulajdonosa volt. A csütörtöki rendezvényen két sztárvendég is szórakoztatta a közönséget; Gesztesi Károly színművész és a Házasodna a gazda című TV-sorozatból ismert Szilveszter Gazda.

Hernek Zoltán

Hernek Zoltán

Az Odisys Bt. jellemzően mezőgazdasági és kertészeti gépeket forgalmaz, ám az erdőgazdálkodás tekintetében is komoly termékpalettával rendelkeznek. A John Deere és a Goldoni traktorok mellett a céghez fűződnek például a Nobili szárzúzók. A megnyitóünnepséget követő kertészeti gépbemutatón például egy Nobili BNE 195 szárzúzót is bemutattak az érdeklődőknek.

Nobili BNE 195 szárzúzó

Nobili BNE 195 szárzúzó

Az Odisys Bt. erdészeti célokra az ORSI szárzúzókat ajánlja, ezek közül is több típus érhető el; a W-Forrest, a Super Forrest, a Big Forrest és a Big Forrest DT.

Illusztráció: ORSI Big Forrest erdészeti zúzó

Illusztráció: ORSI Big Forrest erdészeti zúzó

Az Odisys Kft. ágaprítókat is kínál az érdeklődőknek; a Sicma gépek mellett a Linddana aprítókat. Utóbbit, ha nem is gyakorlatban, de meg lehetett találni az október 4-i ünnepélyen is. A Linddana TP gépcsalád erdészeti szériájában a kialakított vágási szög miatt az erdészeti gépek aprítékmérete nagyobb. A kecskeméti rendezvényen az Odisys Bt. egy TP 160 és egy TP 130 típust mutatott be a vendégeknek.

TP 130 és TP 160 szárzúzó

TP 130 és TP 160 szárzúzó

A kecskeméti rendezvényen Hernek Zoltán köszönetet mondott a partnereknek, vásárlóknak, akik nélkül az Odisys Bt. nem fejlődött volna. A cég mostantól Könyves Kálmán körút 105. alatt található meg Kecskeméten – nem messze a korábbi központtól.

odisys5

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?