Ilyen standdal várjuk a látogatókat az innoLignum Sopron kiállításon – KÉPEK

SAMSUNGAz Erdő-Mező Online szerda este már berendezte standját az innoLignum Sopron erdészeti és faipari kiállításon. Így nézünk ki a csarnok A-8-as standján. Gyertek, és találkozzatok velünk!

Minden egy helyen az innoLignum Sopron kiállításról >>>

A képek minőségéért előre is elnézést kérünk, ezek kivételesen módon telefonnal készültek nem túl jó megvilágítás mellett. De a stand berendezése mellett szerda este csak ennyire futotta. Csütörtökön kiváló minőségű fotókkal jelentkezünk már a kiállítás kapunyitása előtt is, reggel 8 órától!

Íme tehát az Erdő-Mező standja

SAMSUNG

SAMSUNG

Ezekkel az ingyenes Erdő-Mező Magazinokkal várunk titeket. Olvashattok bennük erdészeti géphíreket, erdészeti támogatás infókat és erdészportrékat is.

SAMSUNG

Aki a rendezvényen regisztrál honlapunkra, az biztosan nyer! A Fliegl, a JG-Max és az Erdő-Mező ajándékait mini-lengőtekével nyerhetitek meg.

SAMSUNG

Partnereink különösen fontosak számunkra, így őket is bemutatjuk honlapunkon. A Fliegl, a JG-Max, az Agro-Porta, az Erdőgépker, a Grandis és az Outdoor Kft. is megjelenik tájékoztató plakátunkon. Olvashatóbb fotót is készítünk majd csütörtökön!

SAMSUNG

(Erdő-Mező Online – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?