A HM Kaszó Zrt. dolgozója, Szabó Gábor nyerte az „Az év erdésze – 2013” versenyt

IMG_2971„Az év erdésze – 2013” verseny országos fordulóján Szabó Gábor (HM Kaszó Erdőgazdaság Zrt.) bizonyult a legjobbnak, második helyezést ért el Csordás Roland (SEFAG Zrt.), és a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Jakabfi Ferenc (Zalaerdő Zrt.) állhatott.

„Az év erdésze – 2013.” verseny országos fordulóját az OEE 144. Vándorgyűléséhez szervesen kapcsolódva július 11-12-én rendezték. Az első napon az elméleti versenyszámokban (komplex szakmai feladatsor, felismerés – pl. mag, leveles hajtás, károsítók, vadnyomok, gombák) adtak számot tudásukról a versenyzők a tatai versenyközpontban, illetve e napon teljesítették a gyakorlati feladatokat is (pl. állományleírás, fatömeg- és famagasság-becslés, gyérítésjelölés) Csüttő-Alsóvadácson egy 4 kilométeres, nyolc állomással rendelkező versenypályán. A második napon került sor a lövészetre Gyermelyen, a gyarmatpusztai lőtéren.

IMG_2971

Az Országos Erdészeti Egyesület rangos eseményén, a 144. Vándorgyűlésen jelentették be „Az év erdésze” verseny helyezettjeinek névsorát. Az elért pontszámok alapján Szabó Gábor (HM Kaszó Erdőgazdaság Zrt. – a képen balra) bizonyult a legjobbnak, második helyezést ért el Csordás Roland (SEFAG Zrt.), és a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Jakabfi Ferenc (Zalaerdő Zrt. – a képen jobbra) állhatott.

(kanizsaujsag.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?