Ergonómia és kényelem a gazdák és erdőjárók életében

grandis4A biztonságos és egészséges munkahely, munkakörnyezet előfeltétele a hatékony és jövedelemező munkának. A munkavédelmi balesetek, egészségkárosodás megelőzésére befektetett energia minden szempontból sikeresebb munkához vezet, ami növeli a vállalkozások eredményességét, kitolja életgörbéjüket.

A munkavállalókra történő odafigyelés, gondoskodás, a körültekintő tervezés, a munkaerő védelme, megfelelő minőségű, mennyiségű védőeszköz oktatással történő biztosítása motivált dolgozókat eredményez, akik termelékeny munkájukkal hozzájárulnak a vállalakozások jövedelmezőségének növeléséhez. Nem engedhető meg, hogy a munkahelyi balesetek óriási költségei veszélyeztessék gazdasági tevékenységet!

A mezőgazdasági ágazat munkavédelmi szempontból a folyamatos kihívások korát éli. A társadalomban végbemenő változások éppúgy rányomják bélyegüket, mint az újabban jelentkező veszélyek, az éghajlat változás következményei, vagy akár a madárinfluenza. Az ágazat munkavédelmi helyzete a nehézségek ellenére fokozatos javulást mutat, azonban ennek a sebessége elmarad az elvárhatótól.

A Grandis Kft. vállalta a feladatot, hogy megismertetni a gépesített növénytermesztés és állattenyésztésben dolgozókkal azon európai fejlesztéseket, újításokat a munkavédelmi lábbeli gyártásban, melyek könnyíthetnek a mindennapi munkavégzésen, megóvhatják a gazdasági tevékenység legfontosabb értékét, magát az embert, az emberi munkaerőt az idő előtti el- és kifáradástól, biztosítva – legalább is a lábák számára – a megfelelő anyagkiválasztást, ergonomia és kényelem segítségével a hatékony, tartós munkavégzést a szélsőséges időjárási viszonyok között is.

A cég által forgalmazott Securityline biztonsági lábbelik a közel 100 éves gyártói múltnak, a minőség, az innováció iránti elkötelezettségnek köszönhetően az alábbi előnyöket nyújtja a hagyományos biztonsági lábbelikkel szemben a gzadálkodóknak:

– SRC emelt csúszásmentesség nedves acél és kerámia felületeken is
– vízlepergető és kiválóan szigetelt felsőrész a TFL Cool System technológia segítségével
– extra széles kapli az anatómiailag szélesebb közép-európai emberek lábfejéhez alkalmazkodva
– hideg és meleg ellen szigetelt talp a változatos időjárás szeszélyeire
– kiemelkedő komfort és hőérzet az egész napos kényelmes viseletre
– extra könnyű kivitel a könnyed mozgásért

Fáradozásaink elismeréseként  a XX. Állattenyésztési és Mezőgazda Napok alkalmával meghirdetett „A Magyar Növénytermesztés Pályázat 2013’” termékdíj pályázaton okleveles minősítést nyertünk a 2013-as SecurityLine munkavédelmi lábbelikkel. A pályázatban bemutatott modellek: New Loira (S3+CI+HI+SRC), New Sena (S3+CI+HI+SRC), New Sanson (S3+CI+SRC) és New Punto (S3+CI+SRC) munkavédelmi bakancsok és félcipők.

grandis41

Cégnév: Grandis Kft.
Cím: 8200 Veszprém, Síp utca 16.
Telefonszám: +36/88 788-766,
Mobil: +36/20 359-5111
Fax: +36/88 789-992
E-mail: info@grandis.hu, grandis@grandis.hu
Web: www.grandis.hu

Érdemes az üzemeltetésünkben működő, az ország első Munkavédelmi Outletére is odafigyelni, hiszen kifutó prémium kategóriás munkavédelmi lábbeliket kínálunk akár -70% kedvezménnyel! SecurityLine munkavédelmi bakancsok, félcipők, szandálok valamint Diadora Utility minőségi munkaruházati termékek, pólók, mellények széles választéka várja a kedves ügyfeleiket!

grandis5

(Grandis Kft.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?