Német céggel társul a Hyundai

Hyundai02aA Hyundai Heavy Industries a német építőipari gépgyártóval, az Atlas Weyhausen GmbH-val alakított ki üzleti kapcsolatot 2013 áprilisában.

A Hyundai Heavy Industries jelenleg gumikeres-, csúszókormányzású homlokrakodókat, villás targoncákat, illetve kotró-rakodó gépeket gyárt. Míg a Hyundai az új partnerkapcsolattal változatosabbá kívánja tenni az építőipari munkaeszköz kínálatát, addig az Atlas Weyhausen fel akarja lendíteni eladásait üzletfelének 150 országban kiépített értékesítési hálózatán keresztül.

Hyundai01a

A Dow Jones médiavállalkozás információi szerint az Atlas Weyhausen GmbH az év második felétől a főleg útépítéseken használatos tömörítő berendezéseket, úgynevezett statikus-, illetve tandemúthengereket fog exportálni a Hyundai márkaneve alatt a Közel-Keletre, Törökországba és Oroszországba.

Hyundai02a

“Arra számítunk, hogy a kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolat nemcsak a termékeladásainkat lendíti fel, hanem egy olyan helyet létesít ügyfeleink számára, ahol mindent megtalálhatnak az építőipari gépek kínálatát tekintve” – nyilatkozta Ji Sang-Pyo, a Hyundai építőipari gépcsoport alelnöke.

(Axiál Kft.)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?