Munkavédelmi portál a faipari szereplőknek

munkavedclA faipari vállalkozásokat érintő munkavédelmi kérdésekre ad választ az OAFSZ által készített munkavédelem témájú honlap, a www.asztalosmunkavedelem.hu – adta hírül a fataj.hu portál.

A faipari szakportál által is bemutatott szakmai honlap az OMMF 2011. pályázat nyertes projektjeként támogatással valósult meg.

A www.asztalosmunkavedelem.hu oldalon teljes terjedelmében megtalálható Kling Péter munkavédelmi szakmérnök, tűzvédelmi előadó könyve, amely fontos információkat tartalmaz a faipari cégek, vállalkozások számára.

Milyen munkavédelmi feladatokat bízhat a titkárnőjére? Hogy szerződjön a munkavédelemre? Mi az Ön három legfontosabb teendője? Többek között ezekre a kérdésekre is választ lehet kapni az új honlapon.

munkaved

 

A portál természetesen összegyűjti a hasznos dokumentumokat, mint a munkavédelmi törvényt vagy a munkabaleseti jegyzőkönyvet, de további szakcikkek is várják a látogatókat.

“Az asztalosiparban – mint kiemelten veszélyes területen – dolgozó cégeknek számos munkavédelmi, tűzvédelmi előírásnak kell megfelelniük. A 10 fő feletti üzemekben a munkavédelmi feladatokat csak külön szakember végezheti, már a végzettséghez nem kötött munkavédelmi feladatokat sem láthatja el a munkáltató. Emellett a fa- és bútoripar a C tűzveszélyességi osztályba tartozik, ahol már kötelező tűzvédelmi szakembert is szerződtetni. Honlapunkon a munkavédelem témakörében hasznos tudnivalókat foglaltuk össze. Munkánkban Kling Péter munkavédelmi szakmérnök, tűzvédelmi előadó volt segítségünkre” – olvasható a www.asztalosmunkavedelem.hu kezdőlapján.

(fataj.hu nyomán Erdő-Mező Online)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?