Puskák, vadhálók, terepjáró-kiegészítők – Mivel készülnek a kiállítók a FeHoVára?

fehovaclclRengeteg kiállító és rengeteg érdekes, hasznos termék várja majd az érdeklődőket a 20. FeHoVán. Az Erdő-Mező megkérdezett néhány céget, hogy mivel készülnek a legnagyobb hazai vadászati eseményre. Terepjáró-kiegészítők, vadhálók, puskák, kedvezményes horgászjegyek.

A 2013-as FeHoVa alkalmával is folytatódik a hagyomány, hogy az állami erdőgazdaságok is kiállítóként jelennek meg a rendezvényen. Ott lesz többek között a NEFAG Zrt., a SEFAG Zrt.,  a Gemenc Zrt. vagy éppen a Pilisi Parkerdő Zrt. is. A 22 állami erdőgazdaság közös standján találkozhatunk a KEFAG Zrt.-vel is. “A standokon bemutatott trófeákon túl érdemes lesz a Juniperus Parkerdészetünk által készített “zöld dekorációt” is megtekinteni” – olvasható a cég Facebook oldalán.

A Blaser Magyarország Kft. komoly termékkínálattal vesz részt az idei FeHoVa kiállításon is. Bár a képviselt cégek az igazi újdonságaikat csak májusban mutatják be az európai vadászközönségnek, így is láthatnak olyat a vadászok, amit a tavalyi FeHoVá-n még nem. Papp László az Erdő-Mező Online-nak négy érdekességet emelt ki standjukról. Láthatják az érdeklődők a VICTORY HT céltávcsöveket, amelyek új mércét állítottak fel az új Schott High Transmission (HT) lencséknek köszönhetően. “Az új VICTORY HT rendelhető az új ASV+ opcióval (lövedékesés-kiegyenlítő) mely a világ legegyszerűbb és legpontosabb ballisztikai koncepciója a közvetlenül leolvasható lőtávolságnak köszönhetően” – tudtuk meg. A céltávcsöveken kívül a VICTORY HT keresőtávcsöveket is az érdeklődők figyelmébe ajánlják. Ugyancsak FeHoVa újdonság lesz a CONQUEST HD keresőtávcső, amelynek modelljeit először a 2012-es Shot Show-n lehetett látni, Las Vegas-ban. Természetesen a Blaser Magyarország Kft. standjáról nem hiányozhatnak a vadászfegyverek sem. A kiállításon újdonságnak tekinthető a  Blaser R8 Professional Success. “Az R8 Professional Success agyazása egy teljesen nyugodt testtartást eredményez, a kéz és a kar nyugodt marad, függetlenül a célzó pozíciótól. Így a zavaró összerándulás szinte teljesen kiküszöbölhető nehéz lőpozícióból is” – tudta meg a termékről portálunk. Papp László hozzátette; a fegyver 2013 áprilisától már balkezes kivitelben elérhető lesz.

blaser

A 4X4 Kft. terepjárókhoz kínál majd kiegészítőket a jubileumi FeHoVán. A cégtől az Erdő-Mező Online megtudta; a legnagyobb érdeklődés általában a haspáncélt, illetve a csörlőket övezi egy ilyen vadászati kiállításon, de a platóbélések is népszerűek. “Ez megkíméli a platót, például a vad szállításakor az nem lesz véres” – nyilatkozták portálunknak.

A Ficsór Autóház Kft. szintén a terepjárók kiegészítőivel várja majd a vadászokat, horgászokat. A középpontban a terepgumik lesznek, hiszen a cég a Malatesta és a Tagom olasz márkák hazai importőre. “Mindezek mellett egyéb olyan tartozékokkal is várjuk az érdeklődőket, amelyek segíthetik a horgászokat, vadászokat a terepen” – tudta meg az Erdő-Mező.

ATarján Acél Kft. saját gyártású vadhálóival valamint szőlő- és gyümölcsültetvények támrendszereivel várják az érdeklődőket a FeHoVa kiállításon. Oszlopot, huzalt, kiegészítőket is bemutatnak, de a középpontban egyértelműen a Salgó vadhálók lesznek. “6 éve gyártjuk ezt a terméket az erdészek és a mezőgazdasági termelők megelégedettségére” – mondta el az Erdő-Mező Online-nak Pelyhe Dénes.

A FeHoVa kiállítói között lesz az Andreas Stihl Kft. is. A cég újdonságként a Stihl MS 150 TC-E típusú termékét mutatja majd be. “Ez a legkönnyebb láncfűrészünk, 2,6 kg vágószerkezet és üzemanyag nélkül. Ideális fák visszavágására, emelőkosárban vagy alpintechnikával dolgozók számára” – árulta el portálunknak Stickl József vevőszolgálat vezető. A cégnél kapható lesz motorfűrész, sövényvágó, kasza, fúvógép, fűnyíró is akkus technológiával, hamarosan pedig a magassági ágvágó, (magas) sövénynyíró és a seprőgép is eljut a magyar piacra, bár ezek a FeHoVán még nem lesznek ott.

stihlkep

A fegyverek, vadhálók, terepjáró kiegészítők mellett a vadgazdálkodás területén is hasznos konténerek között is válogathatnak az érdeklődők. “A Konténeres Gyuszi Kft. iroda- és lakókonténerek, raktárkonténerek, őrkonténerek, jegykiadók, büfék és szaniterek
széles választékát kínálja. Egyaránt forgalmazunk új és használt konténereket, sőt bérlésre is van lehetőség” – mondta el az Erdő-Mező Online-nak Sipos Gyuláné.

Természetesen a horgászok sem maradnak programok, akciók nélkül.  A Balatoni Halgazdaság Nonprofit Zrt-nél például a FeHoVára látogató pecások a kiállítás nyitvatartási idejében kedvezményesen vásárolhatják meg az éves területi engedélyeket, akár SZÉP-kártyával is. “(Akik élni kívánnak a lehetőséggel, kérjük, hozzák magukkal az állami jegyüket a FeHoVá-ra  is, mert területi engedélyt csak az érvényes állami horgászjegy bemutatása mellett állíthatunk ki” – közölte a társaság honlapján. A Balatoni Halgazdaság Nonprofit Zrt. egyébként az előadásokból kiveszi a részét.Február 16-án szombaton 14 órakor a balatoni halgazdálkodás 2012-es tapasztalatairól tudhatnak meg információkat az érdeklődők, majd fél órával később arról, hogy mikor, mire és hol horgásszunk a Balatonon. A tapasztalatokról Füstös Gábor, Társaságunk vezérigazgatója számol be, míg a horgászati lehetőségeket Nagy Gábor horgászturisztikai menedzser ismerteti. “A standunkra látogatók részt vehetnek egy, a balatoni horgászattal kapcsolatos közvélemény kutatásban is. A kérdőívet kitöltők között kisorsolunk egy balatoni területi engedélyt” – közölték a balatonihalgazdalkodas.hu oldalon.

Minden egy helyen a 2013-as FeHoVa kiállításról >>>

(Erdő-Mező – www.erdo-mezo.hu)

erdomezolike

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?