Új pályázatok nyíltak a faipar számára is - Díjmentes előszűrés eszközbeszerzési pályázathoz

Nagy érdeklődésre számot tartó két fontos pályázati felhívás nyílt meg a december 2-án, amelyek a feldolgozóiparban tevékenykedő valamennyi céget érinthetik. A felhívások kapacitás bővítéshez, eszközbeszerzéshez vissza nem térítendő támogatást biztosítanak a mikro-, kis- és középvállalkozások részére. A GINOP 1.2.1-16 és 1.2.2-16 pályázatok a közép-magyarországi régión kívül megvalósuló beruházások támogatását biztosítják.
Új pályázatok nyíltak a faipar számára is - Díjmentes előszűrés eszközbeszerzési pályázathoz
     

FONTOS TUDNI, HOGY MINDKÉT PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA PONTOZÁSOS RENDSZERBEN TÖRTÉNIK! CÉGÉT DÍJMENTESEN MEGVIZSGÁLJUK ÉS ELŐSZŰRÉST VÉGZÜNK, MENNYI PONTJA VAN JELENLEG. KERESSENEK MINKET E-MAILEN VAGY TELEFONON AZ ALÁBB TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEINKEN.

Tóth Lajos, Ügyvezető -Tulajdonos mobil: +36-70-366-6678, e-mail: toth.lajos@hunniafagep.hu

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése: GINOP 1.2.1-16

Célja a hazai KKV-k termelési kapacitásainak bővítése. hunnia_faiparigep_1 A támogatás mértéke: Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 25.000.000 Ft, maximum 250.000.000 Ft. Támogatás intenzitása: maximum 50%. Támogatható tevékenységek: - Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása min. a költségvetés 50%-a - Építés maximum a költségvetés 25%-a (önállóan nem támogatható) - Gyártási licenc a költségvetés maximum 10%-a (önállóan nem támogatható) - Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása (önállóan nem támogatható) - Információs technológia-fejlesztés a költségvetés maximum 15%-a (önállóan nem támogatható) - Nem támogathatóak a Közép-magyarországi régió területén megvalósuló projektek. Kötelező vállalások: 2 üzleti év alatt 5% nettó árbevétel növekedés. A projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartam: 18 hónap áll rendelkezésre. Kik igényelhetik a támogatást: Mikro-, kis-, és középvállalkozások, amelyek legalább 1 lezárt üzleti évvel rendelkeznek, és legalább 1 főt foglalkoztatnak Kizárólag feldolgozóipari tevékenység támogatható A támogatási kérelmek 2017. január 16-tól nyújthatóak be. A teljes felhíváshoz kattintson IDE!

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása GINOP 1.2.2-16

A felhívás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása, a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése. hunnia_faiparigep_2 A támogatás mértéke: Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 5.000.000 Ft, maximum 25.000.000 Ft. A projekt elszámolható összköltsége legfeljebb 300.000.000 Ft lehet. Támogatás intenzitása: 35-50% területtől és tevékenységtől függően. Támogatható tevékenységek: - Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása - Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása (önállóan nem támogatható) - Információs technológia-fejlesztés (önállóan nem támogatható) - Honlap készítése (kötelezően vállalandó, amennyiben nincs) - Nem támogathatóak a Közép-magyarországi régió területén megvalósuló projektek. Kötelező vállalások: 2 üzleti év alatt 5% nettó árbevétel növekedés Honlap készítése A projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartam: 12 hónap áll rendelkezésre. Kik igényelhetik a támogatást: Mikro-, kis-, és középvállalkozások, amelyek legalább 1 lezárt üzleti évvel rendelkeznek, és legalább 1 főt foglalkoztatnak Szabad vállalkozási zónán kívül kizárólag feldolgozóipari tevékenység támogatható A támogatási kérelmek 2017. január 16-tól nyújthatóak be. A teljes felhíváshoz kattintson IDE! hunnia_fagepForduljon hozzánk bizalommal. Készséggel válaszolunk kérdéseire: Tóth Lajos, ügyvezető-tulajdonos Mobil: +36-70-366-6678 E-mail: toth.lajos@hunniafagep.hu www.hunniafagep.hu (Hunnia Fagép) erdomezolike