Remekeltek a Vérteserdő képviselői a lőbajnokságon

A gyenesdiási Sportlőtércentrumban rendezték meg a Magyar Erdőgazdálkodásban Dolgozók Többtusa Lőbajnokságának idei 6. fordulóját, melyet a Bakonyerdő Zrt. szervezett.

Remekeltek a Vérteserdő képviselői a lőbajnokságon

A megmérettetésen 14 állami erdőgazdaság képviseltette magát, külföldi meghívottként a horvátországi Kaproncai Erdőgazdaságból is érkeztek vendégek, de ezúttal is részt vett a programon Varga András, négyszeres Európa-bajnok sportlövő. Sörétes fegyverrel két rottét kellett teljesíteni. Míg kiskaliberű, golyós puskával futóvadra 10, álló vadra szabadkézből és egylábú lőbotról is 10-10 lövést kellett tenni.

Egyéniben hármas holthelyezés alakult ki a pontszámot tekintve (419 pont). A futóvadra leadott lövések rangsoroltak, így Kiss Szilárd (Vérteserdő Zrt.) lett a bajnok Gyenesdiáson. A dobogó második fokára a NEFAG Zrt. képviseletében Csernus Zsolt állhatott, míg a bronzérmet Gróf András (Vérteserdő Zrt.) nyakába akaszthatták. Nemcsak az egyéni versenyben remekeltek a Vérteserdő Zrt. munkatársai, ugyanis a Mecsekerdőt és a Bakonyerdőt megelőzve, ebben a kategóriában is a társaság bizonyult a legjobbnak 1.595 ponttal.

A Magyar Erdőgazdálkodásban Dolgozók Többtusa Lőbajnokságának 2023/6. fordulójának dobogós helyezései a következőképpen alakultak:

Egyéni verseny:

  1. hely: Kiss Szilárd (Vérteserdő Zrt. – 419 pont – FC 86)
  2. hely: Csernus Zsolt (NEFAG Zrt. – 419 pont – FC 72)
  3. hely: Gróf András (Vérteserdő Zrt. – 419 pont – FC 61)

Csapatverseny:

  1. hely: Vérteserdő Zrt. (1595 pont)
  2. hely: Mecsekerdő Zrt. (1580 pont)
  3. hely: Bakonyerdő Zrt. (1558 pont)