Nyereményjátékkal, veterán fűrészekkel és sok mással vár az Erdő-Mező az innoLignum Sopron kiállításon

Szeptember 8. és 10. között várja a látogatókat az idei innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat a Novomatic Aréna területén. A szakmai programon az Erdő-Mező Online és az Erdeiprogramok.hu területét idén is érdemes felkeresni az Aréna A20-as standján! Több 10 éves fűrészek, STIHL nyereményjáték, erdei kvíz és rajzfal gyermekeknek, szakkönyvek, vadgazdálkodási tanácsadás, stb.... Várjunk mindenkit az A20-as standon!
Nyereményjátékkal, veterán fűrészekkel és sok mással vár az Erdő-Mező az innoLignum Sopron kiállításon
Szerkesztő-riporter: Gribek Dániel Operatőr-vágó: Kovács Zoltán Kiemelt látványosságunk idén is a Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó, amelyen az 1950-es években Magyarországon gyártott kétemberes fűrész mellett láthatnak az érdeklődők katinai célokra használt, zöld színű Druzsba, de egy különleges, aligátorfogas amerikai gépet is. A kiállítottak közül nem maradhatott ki az ikonikus, 40 éves, 12 kilogrammos, 6 lóerős STIHL Contra sem, de szinte minden gyártótól bemutatkozik legalább egy motorfűrész - összesen mintegy 60 darab. Ráadásul a zárónapon, szombaton 13:00-tól az ifjúsági világbajnok sportfavágó, Bakó Norbert jelenlétében be is indítunk néhány gépet, köztük a nagyjából 60 éves, két emberes motorfűrészt is. innolignum_2016_5 A III. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó kiemelt támogatója az Andreas STIHL Kft., támogatója a Péter Láncfűrész Kft. A kiállított gépeket Bojtos János (Fűrész Mánia) valamint Tóth József gyűjtő, és a STIHL magyarországi képviselete biztosította számunkra. Köszönjük nekik! Amennyiben bármelyik programunkkal kapcsolatban kérdése van, keresse kollégáinkat a standon! Erdő-Mező és Erdeiprogramok.hu az innoLignum Sopron kiállításon:
- III. Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó - Veterán motorfűrész gépbemutató (szombat, 13:00) - STIHL nyereményjáték (Fődíj: STIHL MS motorfűrész) - Erdő-Mező Magazin legfrissebb lapszáma - Erdészeti és faipari szakkönyvek, erdei mesekönyvek - Vadgazdálkodási szaktanácsadás (Szaktanácsadó: Hajdu Márk vadgazda mérnök) - Erdei kvíz gyerekeknek (Fődíj: könyvcsomag gyerekeknek) - Készíts erdei rajzot cukorkáért standunk elejére - Erdészeti és vadászati videók vetítése folyamatosan - Találkozz Bakó Norbival, a magyar STIHL Timbersports válogatott ifjúsági világbajnok favágójával szombaton az Erdő-Mező standján!
Szeretettel várunk mindenkit az Erdő-Mező és az Erdeiprogramok.hu közös standján! Aréna, A20

A programok kiemelt támogatója:

Andreas STIHL Kft.

em_stihl

A programok támogatója:

PÉTER LÁNCFŰRÉSZ Kft.

peter_lancfuresz

Képek a kiállítási területünkről a megnyitó előtt: innolignum_2016_3 innolignum_2016_4 innolignum_2016_5 innolignum_2016_2 innolignum_2016_6 (Erdő-Mező Online - www.erdo-mezo.hu) erdomezolike