Megdöbbentő történet Németországból - Felborult forwarder az erdő közepén (+Kép)

A Szászország-béli Aue-ban olyan történet zajlott le a napokban a Bild.de német lap szerint, ami nem mindennapi. Egy 16 éves fiatal este sétálni ment az erdőbe, ahol egy felborult forwarder várta.
Megdöbbentő történet Németországból - Felborult forwarder az erdő közepén (+Kép)
A fiú apja rögtön riasztotta a rendőrséget, akik kiérkezésük után átvizsgálták a területet. Egy helyi lakos eközben a tűzoltóknak azt mondta, nyöszörgést, segélykiáltást is hallott az erdészeti gép környékéről. Sérültet azonban nem találtak a közelben, így a keresést helikopterrel és hőkamerával kezdték meg. A kutatás azonban nem járt sikerrel.

felborult_forwarder_1

Eközben a forwarder tulajdonosát is értesítették, hogy baleset történt, és az erdészeti gép felborult az erdőben. Az erdészet vezérigazgatója ugyanakkor elmondta, hogy tudnak az esetről, a szerencsétlenség a múlt héten történt. Mivel azonban senki nem sérült meg, és a forwarder magánterületen borult fel, így nem jelentették be, azt hétfőn akarták kiszedni az árokból. felborult_forwarder_2 De akkor mi lehetett a segélykiállítással, nyögéssel? A rendőrség szerint a tanú tévedett, és miközben segíteni akart, valamilyen más hangot, például egy állatot hallhatott és tévesztett össze segítségkéréssel. Kapcsolódó cikk: Forwarder tarolta le a kertet és a garázst Németországban (Képek) (Bild.de - Fordítás: Erdő-Mező Online) erdomezolike