Így épül és szépül a FeHoVa - Fotók a kulisszák mögül

Gőzerővel épülnek és szépülnek a standok a FeHoVa vadászati kiállításon, amely a nagyközönség előtt csütörtökön nyitja meg kapuit. Még mindenfelé dobozok hevernek és létrák állnak, de komoly munka folyik a Hungexpo pavilonjaiban, így holnap teljes pompájában látható majd minden stand - köztük az Erdő-Mező igencsak eldugott kiállítási területe is.
Így épül és szépül a FeHoVa - Fotók a kulisszák mögül
Miközben mi is standunkat építjük az A pavilon 103A1 területén, körbejártuk a kiállítást, és fotóztunk néhányat, hogy körbenézhessetek, milyen is a FeHoVa nulladik napja, amikor még csak a kiállítók dolgoznak, építenek.

Keressétek az Erdő-Mezőt a FeHoVa kiállításon!

Ugye, beköszöntök nekünk a standra? Billenővályús elektromos körfűrészt nyerhettek, állatnyomos posztert vásárolhattok, Erdő-Mezős nyakbavalót kaphattok, és az új Erdő-Mező Magazint is megtaláljátok standunkon a csütörtökön nyitó FeHoVa vadászati kiállításon. Már, ha megtaláltok bennünket, mert a lehető legrosszabb standhelyre kerültünk - a jakuzzik, bőrtáskák, fotelek és zöldségpucolók mögé, viszont legalább a kutyabemutatóhoz közeli részre. Akár játszhatnánk is, hogy aki megtalál bennünket, az egy Erdő-Mezős nyakbavalót kap, csak jelezzétek, hogy olvastátok ezt a bejegyzésünket! Indulhat a kincskeresés?  fehova_epites_22 fehova_epites_1 fehova_epites_20 fehova_epites_19 fehova_epites_21 fehova_epites_18 fehova_epites_17 fehova_epites_16 fehova_epites_15 fehova_epites_14 fehova_epites_13 fehova_epites_12 fehova_epites_11 fehova_epites_10 fehova_epites_8 fehova_epites_7 fehova_epites_9 fehova_epites_6 fehova_epites_3 fehova_epites_4 fehova_epites_2 (Gribek Dániel - Erdő-Mező Online)