Gyorsan és könnyedén válna meg erdejétől? Nyűg az osztatlan közös? A megoldás a Moritz Holz!

A magyar piacon új szereplőként, de több évtizedes németországi tapasztalattal keresi partnereit a Moritz Eis Kft., amely gyorsan, a határidők precíz betartásával, korrekt feltételekkel vásárol erdőket az ország minden táján – akár osztatlan közös területeket is. A magyar tulajdonú cég emellett rönkkereskedelemmel is foglalkozik hidat képezve a hazai és a németországi piac között.
Gyorsan és könnyedén válna meg erdejétől? Nyűg az osztatlan közös? A megoldás a Moritz Holz!

Erdőfelvásárlás gyorsan, bonyodalmak nélkül

A Moritz Holz fő profilja az erdőfelvásárlás, amivel kapcsolatban nemcsak cégek, vállalkozások jelentkezését várja, hanem olyan magánszemélyekét is, akik értékesíteni kívánják erdőjüket elhelyezkedéstől és fafajtól függetlenül. „A legjobb természetesen az 1/1 tulajdonú terület, de az osztatlan közös erdőkkel sincsen probléma, bár kétségtelenül sokkal több a nyűg, a probléma velük. Ezen esetekben nyilván több szempontot is figyelembe kell vennünk, hiszen nem mindegy, hogy hány tulajdonos van, és az eladó mekkora részaránnyal rendelkezik, de alapvetően megvan a jogi tudásunk és tapasztalatunk az ilyen esetek megoldására. Az biztos, hogy az eljárás sokkal hosszabb, akár egy évet is igénybe vesz, de a tulajdonosoktól átvesszük a bonyolult, bürokratikus eljárásokat, azokat mi visszük végig” – hangsúlyozta Kovács Attila ügyvezető-tulajdonos, kiemelve, hogy ezzel leveszik a terhet az eladók válláról. moritz_holz_2 „Ha például bárkinek anyagi gondja van, és ezért az erdőjét gyorsan szeretné pénzzé tenni, vagy már régóta árulja sikertelenül a területét, keressen bizalommal. Ha egy erdőtulajdonos a lehető leggyorsabban, kevés fáradtsággal szeretné értékesíteni az adott erdőt, akkor várom a hívását - legyen szó 1/1-es vagy osztatlan közös ingatlanról." A megvásárolt erdőket egyébként a Moritz Eis Kft. szakszerűen kezeli a több évtizedes tapasztalataikra támaszkodva, azokban minden törvényi kötelezettségnek eleget tesznek.

Fakereskedelem - német megbízhatósággal

A Moritz Eis Kft. rönkkereskedelmi tevékenységéhez is partnereket keres Magyarországon – akár hosszútávú együttműködésre is, de a vállalat szakemberei rendszeresen részt vesznek rönkárveréseken. Foglalkoznak éger, kőris, feketedió, tölgy, bükk, vöröstölgy, nyárfa és akác rönkkereskedelemmel egyaránt. „20 éven keresztül éltem Németországban, ahol a faipar mellett többek között ingatlanokkal is foglalkoztam, és most is több szálon kötődök az ottani piachoz, amit nagyon jól ismerek” – hvta fel a figyelmet Kovács Attila, aki hozzátette, hogy számára iránymutató a német üzleti kultúra, így megválogatja a partnereit, és kizárólag megbízható, fizetőképes, komoly tőkével rendelkező cégekkel dolgozik együtt. Ez a rönkkereskedelmi ágazatban különösen fontos szempont. moritz_holz_1 Az Moritz Holz üzleti koncepciójának egyik alapja a bizalom, ami a tulajdonos-ügyvezető szerint többek között abban mutatkozik meg, hogy pontosan azt teszi, ami mond, és ez fordítva is igaz. A Moritz Eis Kft. mindeddig maradéktalanul megfelelt a német, osztrák és olasz piac szereplőinek, de a román és szlovák területeken is lépést tud tartani a konkurensek árversenyével. „Azt szeretnénk, hogy aki ebben a szegmensben partnert vagy felvevőpiacot keres, hozzánk forduljon bizalommal” – mondta el Kovács Attila.

ELÉRHETŐSÉGEK:

Telefonszám: +36 30 219 0840 E-mail: info@moritzholz.hu Cím: Szekszárd 7100, Székely Bertalan u. 32 www.moritzholz.hu facebookcover

TÁMOGATOTT TARTALOM