Fényező és szemcseszóró kabinnal is bővül a Forest Power új csarnoka

A Forest Power Gépkereskedelmi Szolgáltató Kft. szolgáltatásaink fejlesztésére 134,5 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert el a Széchenyi Terv Plusz program keretében.

Fényező és szemcseszóró kabinnal is bővül a Forest Power új csarnoka

A Felhívás célja, hogy a támogatás révén modern technológiák beszerzésére, a korszerű infrastrukturális feltételek megteremtésére és digitalizált üzleti és termelési folyamatok kialakítására kerüljön sor, aminek révén a fejlesztést megvalósító vállalkozások körében javuljon az erőforrás-hatékonyság és/vagy az előállított termékek/szolgáltatások minősége, ez pedig magasabb termelékenységi szinthez vezessen.

A fejlesztés legfőbb célja a Forest Power Kft. versenyképesebbé tétele.

Cserszegtomajon található 2179 hrsz-ú, 8.188 m2 nagyságú telken a szolgáltatásunk bővítése érdekében különálló, 818 m2-es alapterületű, hőszigetelt szendvicspanelekkel burkolt, daruzott csarnok építési beruházását tervezzük. A beruházással növelni tudjuk a szerviz szolgáltatás nyújtására alkalmas területet és a raktár kapacitásunkat. Az új épületben gépjárműmosó kialakítását is tervezzük, melyben nagyméretű munkagépek mosására is lehetőség nyílik. Az új csarnokban fényező és szemcseszóró kabin létesítését is tervezzük, melynek üzemeltetése kompresszor rendszert feltételez, amit ugyancsak ennek a beruházásnak a keretében kívánunk megvalósítani. A létesítendő mosónak, továbbá a szemcseszóró és fényező kabinnak köszönhetően a jelenlegi szolgáltatásunkat tudjuk tovább bővíteni, versenyképességünket javítani, munkatechnológiánkat tervezhetőbbé tenni. Az épület hőellátását apríték tüzelésű kazánnal biztosítjuk, mely megújuló erőforrással üzemel.

A Felhívás megnevezése: A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

A projekt címe: A Forest Power Kft. technológiai fejlesztése. 

A projekt megvalósításának helyszíne: 8372 Cserszegtomaj, Majori utca 16/1.