FeHoVa 2018 - gyerekeknek is!

A 25. jubileumi FeHoVa kiállítás előkészületei már megkezdődtek, a szervezők most is számos újdonsággal készülnek. Külön foglalkozások várják például a gyerekeket is!
FeHoVa 2018 - gyerekeknek is!
A MOHOSZ horgász sulival, a Vadászati Kulturális Egyesület ismeretterjesztő programokkal, a BRFK balesetmegelőzési tanácsokkal, játékos feladatokkal várja a kicsiket. A solymászok röptetéssel, a kutyások munkabemutatóval szórakoztatják majd az apróságokat, míg a sztárhorgászok különböző versenyekkel tesztelik, és ha kell, fejlesztik az utánpótlás tudását. fehova_2017_3nap_76 Az Erdő-Mező munkatársai az Erdeiprogamok.hu csapatával gyermekfoglalkoztatót szervez. A standon felépített játszósarokban a gyerekek megismerkedhetnek többek között az erdő lakóival, a fák életével és az erdőjárás szabályaival. Egyidejű rendezvények:
  • Íjász bajnokság és bemutató
  • FeHoVa-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás (CAC, CACIB)
Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival, találkozzunk az Erdő-Mező standján, az A pavilonban 103A területen! fehova_2017_1_5 Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján. A vadásztársaságok, horgászegyesületek és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján. Bővebb információ, részletes programok és online jegyvásárlás: www.fehova.hu