Erdészeti gépkezelő, gépjárművezető és kazán-fűtő állás a Zalaerdő Zrt.-nél

A ZALAERDŐ Zrt. (székhelye: Nagykanizsa, Múzeum tér 6.) munkatársakat keres az alábbi munkakörök betöltésére:
Erdészeti gépkezelő, gépjárművezető és kazán-fűtő állás a Zalaerdő Zrt.-nél

***

Gépjárművezető (C+E, önrakodó gépjármű)

A Társaság saját tulajdonában álló gépjárművei vezetéséhez keres olyan tapasztalt munkatársat, aki elsősorban faanyagszállításban fog tevékenykedni. A munkavégzés belföldi fuvarok elvégzésére irányul, napi időbeosztással. Induló telephely a Zalaerdő Zrt. Lenti Erdészete. A jelentkező rendelkezzen: C+E kategóriás vezetői engedéllyel, érvényes Gépjárművezetői Képesítési Igazolvánnyal (GKI kártya), PÁV III-as alkalmassági kategória igazolással, digitális tachográf kártyával, rakodó-gépkezelő engedéllyel. Amit nyújtunk: Versenyképes alapjövedelmet és számos béren kívüli juttatást kínálunk. Szükséges tapasztalat: Minimum 3 hónap az érintett kategóriában szerzett gyakorlat. További információ kérhető: 93/500-232 telefonszámon. Jelentkezés az állásra: Szakmai önéletrajz megküldése a munkaerogazdalkodas@zalaerdo.hu e-mail címre, vagy levélként a ZALAERDŐ Zrt. postacímére (8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.). Jelentkezésében az elvárt bruttó bér megjelölését kérjük! A pályázat küldésekor jelölje meg az elektronikus levél tárgyban vagy a postai borítékon a megcélzott munkakör nevét!

***

Nagyteljesítményűkazán-fűtő

A Társaság Lentiben működő fűrészüzemébe keres 2 db 2 Mw teljesítményű "Kolhbach" gyártmányú automata gőzkazán kezeléséhez munkatársat. A kazánokat folyamatos 24 órás felügyelettel üzemeltetjük. A munkavégzés órakeretben történik beosztás szerint. A jelentkező rendelkezzen: Nagyteljesítményű ipari kazánok kezelésére jogosító bizonyítvánnyal. Juttatások: Bér megállapodás szerint. További információ kérhető: 0630-640-22-52 telefonszámon Jelentkezés az állásra: Szakmai önéletrajz megküldése a munkaerogazdalkodas@zalaerdo.hu, illetve másolatban a lukacs.ferenc@zalaerdo.hu e-mail címre, vagy levélként a ZALAERDŐ Zrt. postacímére (8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.). Jelentkezésében az elvárt bruttó bér megjelölését kérjük! A pályázat küldésekor jelölje meg az elektronikus levél tárgyban vagy a postai borítékon a megcélzott munkakör nevét!

***

Erdészeti gépkezelő (harvester, forwarder)

A Zalaerdő Zrt. saját állományába keres gyakorlattal rendelkező, munkájára igényes erdészeti fakitermelő és közelítő gépre (harvester, forwarder) munkatársakat. A jelentkező rendelkezzen: Erdészeti rakodó- és kiközelítő gépre érvényes jogosítvánnyal. Amit nyújtunk: Versenyképes alapjövedelmet és számos béren kívüli juttatást kínálunk. Szükséges tapasztalat: Minimum 3 hónap gyakorlat. Jelentkezés az állásra: Szakmai önéletrajz megküldése a munkaerogazdalkodas@zalaerdo.hu e-mail címre, vagy levélként a ZALAERDŐ Zrt. postacímére (8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.). Jelentkezésében az elvárt bruttó bér megjelölését kérjük! A pályázat küldésekor jelölje meg az elektronikus levél tárgyban vagy a postai borítékon a megcélzott munkakör nevét! gepbemutato_szombathely_5 Mindhárom esetben az alkalmas jelölt pályázatának beérkezését követően szerződést kötünk, és a pályáztatást befejezettnek tekintjük! (Zalaerdő Zrt.)