Decemberben tart nyílt napot az Erdőmérnöki Kar

2018. december 15-én, délelőtt 10 órakor nyílt napot tart az Erdőmérnöki Kar. Az eseményt a központi campuson, a Bajcsy-Zsilinszky út 4. szám alatt, a Ligneumban rendezik meg.
Decemberben tart nyílt napot az Erdőmérnöki Kar

A nyílt nap programja:

  • A nyílt nap kezdéseként a dékán köszönti a megjelenteket a Ligneumban.
  • Ezt követően ismertetjük a felvételivel kapcsolatos legfontosabb információkat.
  • Majd szakfelelősök mutatják be a szeptemberben induló szakjainkat: - erdőmérnöki osztatlan mesterszak (Ligneum, konferenciatér), - földmérő és földrendező alapszak (Geodézia gyakorló), - környezetmérnöki alapszak (Ligneum, foglalkoztató terem), - természetvédelmi mérnöki alapszak (B épület, Növénytan terem), - vadgazda mérnöki alapszak (B épület, Vadgazdálkodási gyűjtemény).
  • Látogatási lehetőség 11:00 és 13:00 között: - a Növénytani és Természetvédelmi Intézet Herbáriumában, - a Vadgazdálkodási és Gerinces Állattani Intézet gyűjteményében, - a hallgatói diákhotelben.
  • Félórás vezetett séta a Botanikus kertben 13:00-kor.
nyme_a További információ: emk-dekani@uni-sopron.hu, +36-99-518-258, +36-99-518-207, +36-30-667-6853. Az esemény nyilvános és sajtónyilvános. Az eseményen kép és hangfelvétel készül. Segíted az előkészítést és a zökkenőmentes lebonyolítást, ha előzetesen regisztráltsz → az eseményre.