Áprilisban tartanak állásbörzét a soproni Erdőmérnöki Karon

2018. április 18-án a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kara és Hallgatói Önkormányzata állásbörzét szervez  soproni Erzsébet-kertben található P épületben.
Áprilisban tartanak állásbörzét a soproni Erdőmérnöki Karon

Program:

10.00 - Dékáni köszöntő és megnyitó Prof. dr. Bidló András, SOE EMK – dékán 10.05 - Aktuális erdészetpolitikai kérdések Ugron Ákos, FM – helyettes államtitkár 11.00 - Állásbörze A cégek asztalainál érdeklődhetnek a hallgatók a lehetséges munkakörökről és projektekről. nyme_a

KIÁLLÍTÓI TUDNIVALÓK

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációt kérünk a jelentkezési lap megküldésével. Az állásbörzén a cégek ajánlatairól egy kiadvány készül a hallgatók számára. A kiadványhoz kérjük megküldeni a kiállítói adatlapot. A jelentkezési lapot és az adatlapot 2018. április 5-ig kérjük eljuttatni az emk-dekani@uni-sopron.hu e-mail címre. Minden jelentkező cégnek 1 asztalt és 2 széket biztosítunk, ahol elhelyezhetnek kis-méretű dekorációt (például: asztali zászló), szórólapot. Parkolási lehetőség az épület mellett, mögött illetve a Tóth Antal utcában. További információk: Dr. Facskó Ferenc hivatalvezető (+36-99-518-258 • facsko.ferenc@uni-sopron.hu) (Soproni Egyetem)