Engedély nélkül vágtak ki fákat egy váraljai erdőben

Örökerdő_részlet_a_Pilisi_Parkerdőben_2Állampolgári bejelentés alapján fogtak el a rendőrök két férfit, akik engedély nélkül vágtak ki fákat egy váraljai erdőben – írja a police.hu.

Hétfőn délután egy férfi tett bejelentést, mert egy Váralja külterületén lévő erdőben talált egy kisteherautót, melynek csukott raktere tele van méterbe összevágott akácfával.

“Kollégáink a bejelentést követően a kocsinál igazoltattak két férfit, akit elszámoltatásuk során elmondták, valóban engedély nélkül vágtak ki egy akácfát az erdőből és másik kettő, korábban kidőlt fát is összedaraboltak” – áll a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A 24 és 36 éves helyi lakosokat előállították a Bonyhádi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítottként hallgatták ki őket, mindketten beismerő vallomást tettek. A fiatalabb férfi elmondta, az autót ő vezette, bár jogosítványa nincs és a kocsi sem műszaki vizsgával, sem biztosítással nem rendelkezik.

falopas

Lopás vétség miatt indult büntetőeljárás mindkét férfi ellen, a sofőr ellen engedély nélküli vezetés és egyéb szabálysértések miatt is eljárnak.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?