Szeptemberben irány a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál!

vadgasztronomia_soponya_2017_17A Vadex Zrt. a hagyományokhoz híven idén is megrendezi a Pákozdi Pagony területén a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivált. A program középpontjában ezúttal is a vadételek állnak majd.

A Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál a természet, a vadászati kultúra és a vadgasztronómia szerelmeseinek nemzetközi találkozója, mely kiváló
lehetőséget ad a vadhús, mint konyhai alapanyag népszerűsítésére, széles körű felhasználási területeinek megismertetésére, ezzel együtt az erdőben, vadban és vadászatban rejlő lehetőségek bemutatására, mindezt tartalmas kikapcsolódási és minőségi szórakozási lehetőségek biztosításával fűszerezve. A fesztivált 2021-ben a Fejér Megyei Vadásznappal és Megye Korzóval együtt rendezik meg.

A VERSENYRE NEVEZNI AUGUSZTUS 20-IG LEHET>>>

A kísérő programok között kicsik és nagyok egyaránt remek kikapcsolódási lehetőségeket találhatnak majd. Többek között néptáncegyüttesek, solymászok, fegyveresek tartanak bemutatókat, de természetesen ezúttal is látványos számot láthatunk a STIHL – Timbersports Show-n.

A gyerekek felfedezhetik a hungarikum fajátékokat és a preparátor játszóházat, de madárgyűrűzésen is részt vehetnek.

Időpont: 2021. szeptember 4.
Helyszín: Pákozdi Pagony

Részletes program ITT érhető el>>>

vadgasztronomia_soponya_2017_20

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?