Útnak indult az Élet fája program Nógrádban

hnl 04_259A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködve az önkormányzatokkal a koronavírus elleni küzdelemre történő figyelemfelhívás céljából minden Nógrád megyei településre az erdészet által javasolt, a település természeti adottságainak megfelelő fajtájú facsemetét tervez elültetni, amely az „Élet fája” elnevezést kapja. A kezdeményezés célja, hogy figyeljünk egymásra, előzzük meg a vírus terjedését!

A program indításaként dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőr-főkapitány és a Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai az első fát a Szécsényi Forgách-kastély mögötti várkertben ültették el. A rendezvényen részt vettek a jövő generációjának tagjaiként az idén 10. alkalommal megrendezett Példakép Tábor résztvevői is, akiknek a szervezők felhívták a figyelmét az egészséges és környezettudatos életmódra.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Kiss Dávid, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat képviselője, dr. Bablena Ferenc, a Nógrád Megyei Közgyűlés társadalmi megbízatású elnöke és Stájer László, Szécsény polgármestere.

elet-faja-nograd

(police.hu)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?