Újra van terepre is kiváló pickup a Jeep kínálatában

jeep_gladiator_1A Jeep Gladiator igazán egyedi pickup lett. Hetes osztású szellőzőnyílás, kerek első lámpák, trapéz alakú sárvédőívek: összetéveszthetetlen, egyedi Jeep stílus jellemzi. De mit rejt még a megnyerő külső?

Az új Jeep Gladiator utasterének kialakítása során tartós, 152 centiméteres, beépített rögzítőkkel ellátott acélvázat építettek be. A flexibilis áruszállításért színre fújt rakodótérrel, rendszerezőkkel és raktérfedővel is elérhető. Az Jeep Gladiator igazi 4×4 pickup, amelyhez könnyen használható prémium vászontető, kétféle keménytető és kényelmesen előre hajtható szélvédő is kapható.

A felfüggesztés hangolása úgy teszi lehetővé a burkolt utakon való optimális közlekedést, hogy közben nem áldozza fel a terepes képességéket. A Jeep szerint mindkét felhasználási módnak rendkívüli fontossága van. A Jeepes képességeket a Command-Trac és Rock-Trac összkerékmeghajtási rendszerekkel, a harmadik generációs Dana 44 tengelyekkel, a Tru-Lock elektromos első és hátsó differenciálzárral, a szegmensében egyedülálló elektronikus stabilizátor-lekapcsolással, illetve a 32 hüvelykes terepgumikkal lehet megtapasztalni.

jeep_gladiator_2

Olyan továbbfejlesztett, üzemanyag-takarékos motorokkal is elérhető a Gladiator, mint a 3,6 literes, 285 lóerős Pentastar V6 (csak Európán kívül), illetve a 3 literes, 260 lóerős, V6-os Eco-dízel (csak Európában). Ezek az erőforrások a mindennapi vezetés és terepezés közben is nagyfokú teljesítményt, és hatékony üzemelést biztosítanak.

Az új Jeep Gladiatorban olyan fejlett technológiai megoldások is helyet kaptak, mint az off-road kamera, amely a kilátást javítja, és először érhető el Jeep modellhez. Szintén elérhető a 7, vagy 8,4 collos érintőképernyővel is választható, Apple CarPlay és AndroidAuto telefontükröző funkcióval is rendelkező, negyedik generációs Uconnect rendszer.

jeep_gladiator_3

A legendás modell feltámadásával számos biztonsági funkció is került a Jeep Gladiatorba: holttér- és hátsó keresztforgalom-figyelő, fejlett ráfutásgátló, adaptív tempomat, vészfékasszisztens, valamint szériaként elérhető, dinamikus parkolássegítő vonalakkal kiegészített ParkView tolatókamera is elérhető. Az új Jeep Gladiator Sport és Overland felszereltségi szintekkel elérhető Európában.

(Agrofórum Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?