Igazi elefántot mentett a Hunnia Fagép és az Erdő-Mező csapata

hunnia_elefant_2Nem álhír, tényleg egy megtermett ormányost szállító kamion került bajba Kaposváron. A Hungária Cirkuszon végül partnerünk, a Hunnia Fagép Kft. segített. Az Erdő-Mező csapatának szerepe nem volt túl nagy a történetben, mert mi csak éltünk a lehetőséggel, hogy ha már a keresőkben elfoglalt kiváló helyünk miatt elsőként tőlünk kértek műszaki segítséget, akkor, ahogy ezt máskor is tenni szoktuk, kapcsolatot teremtettünk a két fél között. Szóval mi csak egy telefonszám megadásával vettünk részt az elefántmentő akcióban, a többi a Hunnia Fagép gárdájának érdeme. Ők így számoltak be a történtekről.

“Ez a nap is úgy indult, mint a többi. Eredetileg egy csomó képet akartunk megosztani a mai munkáinkból válogatva, de egy kicsivel később egy elefántot, majd a nézőket kellett megnyugtatnunk: lesz előadása a Hungária Cirkusznak Kaposváron! Történt, hogy a Nagycirkusz elefántot szállító kamionja úgy döntött, hogy nem cipeli tovább az állatot, márpedig anélkül nem buli a buli, így az Erdő-Mező Online kollégái azonnal a Hunnia Fagép szakembereit ajánlották, amit ez úton is köszönünk! Szóval azonnal a helyszínre siettek kollégáink és gyorsan – természetesen grátisz – elvégezték a munkát, amiért a Hungária Nagycirkusz vezetése nagyon hálás volt.
Jelentjük: az elefánt és a kamion is jó állapotban tovább tudta folytatni útját: rajtunk nem múlhat a cirkusz sikere! Örülünk, ha segíteni tudtunk! 💪😉”

A Hunnia Fagép fotót is csatolt a beszámolóhoz, ám az elefánt ezeken nem látszik, mert végig a kamionban tartózkodott. De megesküszünk rá, hogy tényleg ott volt! 🙂

hunnia_elefant_1

hunnia_elefant_2

(Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?