Segítünk a vadászatra jogosultakon! – Ingyenesen hirdetjük a hazai vadászati ajánlatokat

felkialtojelA koronavírus 2020-ban tragikus helyzetet eredményezett a magyar vadgazdálkodási ágazatban. A nehézségek tavasszal kezdődtek, amikor az őzbak-szezonnak lőttek, majd egy nyugodtabb nyár után a szeptemberi határzár okoz gazdasági problémát, hiszen – bár sokáig ennek ellenkezőjéről tudtunk – nem jöhetnek Magyarországra a külföldi vadászvendégek. A helyzet súlyos, ám Prencsok János vadkárszakértő javaslatát meghallgatva úgy döntöttünk, megpróbálunk segíteni a magyar vadgazdálkodóknak. Mostantól 2020 végéig minden vadászati lehetőséget ingyen hirdetünk meg az Erdő-Mező apróhirdetés rovatában!

Mit kell tennem, ha vadászati lehetőséget szeretnék meghirdetni az Erdő-Mező Online portálon?

Írni nekünk az erdo-mezo@erdo-mezo.hu e-mail címre “Vadászati lehetőség – apróhirdetés” tárggyal. A szövegben legyen néhány mondat az ajánlatról, a helyszínről, egyéb részletekről, lehetőség szerint az árat is tüntessétek fel. Minél több információ, annál jobb, de persze csak mértékkel. Végül az elérhetőségeiteket is kérjük: nevet, telefonszámot, e-mail címet. Fontos még a határidő, amíg a hirdetés előreláthatóan aktív, éles maradjon (jelenleg max. 2020. december 31-ig). Mindezek mellett egy fotót is kérünk csatolni illusztrációnak. Ez lehet egy korábbi trófea, terítékfotó, a vadászház képe, stb.

vadaszhirdetes_ingyen

Ez tényleg nem kerül semmibe?

Valóban nem. Látjuk, hogy milyen súlyos a helyzet az ágazatban, és jó ötletnek tartjuk a felvetést. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy felelős szakportálként ennyivel mindenképpen hozzá kell járulnunk olvasóink helyzetének javításán.

Várjuk tehát a hirdetéseket, amelyeket meghirdetünk oldalunkon!

Segítsünk egymásnak, ne hagyjunk magára senkit a szakmában!

Gribek Dániel
főszerkesztő

(Erdő-Mező Online)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?