Súlyos vadászbaleset – Válságos a meglőtt nagybörzsönyi erdész állapota

vadaszpuska5960x640Vadászbaleset történt Nagybörzsönyben: fejbe lőtték a helyi erdészt – olvasható a Blikk honlapján. A tragédiáról a 444 értesült. Mint írják, a polgármester is megerősítette a hírt. Sz. Péter erdészt a baleset után megműtötték, de állapota válságos. A polgármester úgy tudja, a következő 24-72 órában dőlhet el, sikerül-e stabilizálni állapotát. A lap információja szerint az eset pénteken történt. Az erdész és a két vadászatra érkező vendég elindult kocsival, s út közben sült el egy fegyver az egyik vendég kezében.

Legutóbb májusban történt halálos kimenetelű vadászbaleset, ekkor Újfehértón egy lövedék két kilométer után ölt meg egy férfit.

A baleset tényét Paulik Oszkár erősítette meg, ám hivatalosan őt sem tájékoztatták az esetről. Azt biztosra mondta, hogy rendőrségi vizsgálat indult, a kérdéses autót lefoglalták. A rendőrség még nem közölt információt az ügyről.

vadaszpuska_szekelyfold

Frissítés:

A Pest megyei rendőrség válaszolt a lap megkeresésére:

„Az eddigi adatok szerint vendégvadászat közben szenvedett – egyelőre tisztázatlan körülmények között – lőtt sérülést a vadászat 42 éves vezetője, a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.”- írták.

(Blikk)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?