Praktikus cuccok kiránduláshoz

A Tchibo webáruháznak hetente eltérő kínálata van, ezen a héten érdekes kemping cuccokat találtunk náluk. Ezek közül szemezgetünk most.

hoszigetelo-matrac-sotetkek

Ha több napra indulunk, és odakint alszunk, akkor fontos, hogy gondoskodjunk az éjszakai kényelemről is. Ehhez nyújt segítséget a hőszigetelő matrac, ami a nedvesség és a talajfagy ellen is védelmet biztosít strapabíró és víztaszító kialakításával. A matrac a rajta található szelepnek köszönhetően magától felfújódik, napközben pedig két tépőzáras szalaggal rögzíthető, és a hozzá tartozó tasakban tárolható. A sátorozás mellett pedig olyankor is nagyon jól jöhet, ha csillagnézéssel szeretnénk tölteni az estét, hiszen ilyenkor hosszabb időn át is kényelmes fekvést biztosít, így a hepehupás talaj nem fog véget vetni a kellemes esti programnak.

osszehajthato-vizeskanna

A 10 literes összehajtható vizeskanna segítségével mindig lesz nálunk elegendő víz a reggeli fogmosáshoz vagy a kulacsok újratöltéséhez. Erős műanyagból készült és elzárócsap is található rajta, így könnyebb pontosan adagolni a vizet, ami kempingezés vagy kirándulás közben kifejezetten fontos szempont. Hordozófülével könnyen szállítható és kiürülése után összehajtva, helytakarékosan tárolható, így hasznos útitárs lehet több napos túrák esetén, ha olyan helyre megyünk, ahol nem feltétlenül lesz mindig friss ivóvíz a közelben.

7-az-1-ben-kempingeszkoz-zold

A többfunkciós eszközök igazán praktikusak, hiszen ilyenkor nem kell keresgélni, hanem több dolgot találunk meg egyetlen helyen. A heti ajánlatban két ilyen eszközt is találunk: a zöld színű 7 az 1-ben kempingeszköz esetén olyan funkciókat csomagoltak egybe, mint a LED-es zseblámpa, iránytű, hőmérő, síp, nagyító, tükör és titkos minirekesz – vagyis csupa olyasmit, ami kempingezés vagy túrázás során igazán jól jöhet. A felakasztására szolgáló pántnak köszönhetően nem kell aggódnunk, hogy elhagyjuk.

5-az-1-ben-kulcstarto-sotetkek

A másik eszköz, amely hasznunkra válhat, a sötétkék színű 5 az 1-ben kulcstartó, melynek karabinere üvegnyitó is egyben, emellett iránytűt, M6-os csavarkulcsot és egy kis LED-es fényforrást is találunk rajta. Az eszközökhöz 2-2 db CR1220-as elem szükséges, amelyeket a csomag mindkettő esetén tartalmaz.

kulcsszef-szamzaras

A fontos, kisméretű tárgyak sajnálatos tulajdonsága, hogy előszeretettel tűnnek el. Ez a lakáson belül sem igazán élvezetes, de ha máshol történik, akkor válhat igazán kellemetlenné a szituáció. A számzáras kulcsszéf duplán segít az ilyen helyzetek elkerülésében: egyfelől nagyobb mérete miatt kevésbé veszíthető szem elől, ám ha mégis elhagyjuk, akkor mégsem biztosítunk azonnali lehetőséget például a hitelkártyánk jogszerűtlen felhasználásához. A kompakt méretű kis széfben ugyanis kényelmesen elférnek hitelkártyák, készpénz és néhány kulcs is, amiket 4 számjegyű kombinációval védhetünk, magát a széfet pedig lakattal rögzíthetjük bárhová.

osszehajthato-hatizsak-zold

A kínálatban olyan darabokat is találunk, amelyek akár a városban is jól jöhetnek. A zöld színű, összehajtható hátizsák nagyon praktikus, ha gyakran előfordul, hogy hirtelen kell beugranunk vásárolni, ugyanis egészen kicsire összehajtható, így minden táskában könnyedén elfér. A nagyméretű főrekesz mellett két oldalsó, hálós zsebe is rengeteg dolgot tud elnyelni, emellett állítható vállpántjai vannak, és hasadásgátló, vízálló anyagból készült – vagyis a strapabírásával sem lehet gond.

cipore-huzhato-esovedo-szilikon

A hirtelen változó időjárás megviselheti a ruháinkat és a cipőinket is – ez utóbbira nyújt megoldást a szilikonból készült, cipőre húzható esővédő, amely megvédi a lábbelinket a sártól, esőtől, és mindenféle szennyeződéstől. Könnyen tisztítható, átlátszó anyaga rugalmas, így könnyedén ráhúzható bármilyen cipőre, ami így teljes körű védelmet kap, miközben csúszásgátló felületével a biztonságunk sem kerülhet veszélybe.

A teljes kínálatban ezúttal is rengeteg további termék található, amelyek a kempingezés és túrázás mellett a mindennapokban is hatékony segítőtársaink lehetnek, így érdemes felfedezni az összes lehetőséget! Ha pedig otthon maradunk, akkor pedig a kerti bútorok széles kínálatából válogathatunk.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?