Lőtt sérülést szenvedett egy vadász Tiszasülyön

vadaszpuska5960x640Felkavarta a település életét egy vadászbaleset, ami még karácsony előtt történt. Legalábbis erről szólnak a sajtóhírek. Nagy Richárd, Tiszasüly polgármestere a szoljon.hu hírportálnak megerősítette, hogy decemberben valóban történt egy vadászbaleset a településen, amikor a jelenlegi képviselőtestület egyik tagja véletlenül elsütött fegyverével megsebesített egy hölgyet.

– Tudunk az esetről, a nyomozás még zajlik, így az esetről nem kívánok bővebben nyilatkozni – hangsúlyozta a falu vezetője.

Mári Ilonától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást.

vadaszpuska_soretes

– A rendelkezésre álló adatok szerint tavaly december 13-án délelőtt Tiszasüly külterületén megtartott vadászat során egy vadász lőtt sérülést szenvedett. Tekintettel arra, hogy a nyomozás vizsgálati szakasza jelenleg is folyamatban van, a nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem áll módunkban közölni – mondta a sajtóreferens.

(szoljon.hu)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?