Nem tudta megművelni a földet, ezért engedély nélkül fákat vágott ki a szomszédos erdőből

szekely_falopas_2A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 56 éves férfival szemben folytattak jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – számolt be az esetről a police.hu.

A rendőrségi közlemény szerint 2019 őszén egy kétyi férfi tett feljelentést a Bonyhádi Rendőrkapitányságon, mert a Murga mellett levő erdőterületéről egy ismeretlen személy – elmondása szerint – 100 méter hosszan kivágta és ellopta a fát. Az eljárás során kiderült, hogy az érintett területet és a mellette levő földet egy 56 éves murgai férfi művelte a sértett megbízásából, aki a tulajdonos engedélye nélkül vágatta ki a fát, mert a földet nem tudta megfelelően művelni. A kivágott, mintegy 8,13 köbméter fát az 56 éves férfi tudtával egy teveli lakos házához szállították, amelyet végül a rendőrök le is foglaltak.

falopas_murga

A murgai lakost gyanúsítottként hallgatták ki jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A bonyhádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

(police.hu nyomán)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?