Együtt járőröztek az erdészek, a rendőrök és a polgárőrök Siklós térségében

erdesz_ellenorzes_siklos_bA Siklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2020. február 14-én és 15-én fokozott ellenőrzést tartottak a falopással kapcsolatos bűncselekmények, valamint a tulajdon elleni szabálysértések megelőzése és felderítése érdekében. Az ellenőrzésben a Siklósi Rendőrkapitányság, továbbá a Mecsek Erdészet Zrt. erdésze, a Tenkes Lovas Sport, Hagyományőrző és Polgárőr Egyesület, valamint a peterdi, az újpetrei, a kiskassai, a vásárosdombói, a kisharsányi, a nagytótfalusi és a vókányi polgárőr egyesületek tagjai vettek részt.

Az akció során ellenőrizték a folyamatban lévő fakitermeléseket, a közutakon fát szállító járműveket, különös tekintettel a szállítással kapcsolatos iratok meglétére, a szállítójegy kötelező tartalmi elemeire, és annak helyes kitöltésére.

erdesz_ellenorzes_siklos_a

A gépkocsival nem megközelíthető helyszíneket a lovas polgárőrök ellenőrizték, a nehezen megközelíthető erdős területek ellenőrzésében pedig a vásárosdombói, valamint a kiskassai polgárőr egyesületek drónjai nyújtottak segítséget.

(police.hu)

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?